Záběry drtivého úderu. Ukrajinci zaskočili skupinu okupantů, použili sebevražedné drony

Záběry ukrajinského úderu na ruské vojáky

Údery ukrajinských dronů na ruské okupanty

Ukrajinská 3. útočná brigáda provedla drtivý úder na výsadek ruských vojáků, kteří se pokoušeli rozšířit okupované území v Charkovské oblasti. Ukrajinci pomocí sebevražedných dronů uskutečnili nespočet náletů, které měly pro nepřítele fatální následky. Okupanti se marně snažili dostat do bezpečí, někteří se po četných explozích svíjeli na zemi v bolestech, dalšího vojáka výbuch vymrštil vysoko do vzduchu. Bližší okolnosti zveřejněných záběrů je v průběhu ruské agrese složité nezávisle ověřit.

„Video zobrazující ruský výsadek u Charkova. Rozprášili jsme okupanty na kusy. Podívejte se na práci našich bojovníků, kteří provedli sérii úderů s fatálním následkem pro nepřítele. Pomocí dronů jsme zlikvidovali další várku ruských zmetků,“ uvedla ukrajinská 3. brigáda na Telegramu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Záběry brutálních bojů u Pokrovsku. Ukrajinci rozdrtili velký tankový konvoj Rusů

Na záběrech je vidět skupina ruských vojáků, kteří procházeli pásem stromů kdesi v Charkovské oblasti. Na okupanty si nicméně počíhali ukrajinští operátoři sebevražedných bezpilotních letounů. Ruští vojáci proti dronovým náletům neměli žádnou šanci.

Z videa je patrné, že několik bomb explodovalo v bezprostřední blízkosti okupantů, jednoho z nich výbuch dokonce vymrštil do vzduchu. Další vojáci se marně snažili dostat do bezpečí, zatímco se jejich bratři ve zbrani svíjeli na zemi v bolestech. Vzhledem k velmi brutálnímu obsahu je video dostupné pouze na Telegramu.

„Výbuch granátů rozmetal okupanty po celém bojišti. Poslední okamžiky života vetřelců a jejich tváře chvíli před jejich odchodem jsou vidět na záběrech,“ zmínila ukrajinská 3. brigáda, která v minulosti bojovala u Bachmutu či Avdijivky.

PODÍVEJTE SE NA DALŠÍ VIDEO: Záběry „ukrajinského Vietnamu“ a surové přestřelky v lese. Azov ukázal, jak drtí okupanty

Tagy: