Záhadná smrt slavného rappera z Atlanty. Autora známých hitů marně oživovala přítelkyně

Známý americký rapper Rich Homie Quan ve čtvrtek zemřel, informuje americká stanice CNN. Pomoc 34letému hudebníkovi měla přivolat jeho přítelkyně, zdravotníci mu však nedokázali pomoci. Do povědomí většiny fanoušků vstoupil v roce 2013 se svým hitem Type of Way. Byl nominován také na několik hudebních ocenění.

Rich Homie Quan byl jedním z nejznámějších rapperů z Atlanty. Jeho tělo měla ve čtvrtek doma na gauči objevit jeho přítelkyně. Hudebník již údajně nedýchal a neměl srdeční tep. Když se s ním snažila pohnout, začala mu z úst vycházet pěna, informuje web TMZ.

ČTĚTE TAKÉ: Známý rapper zkolaboval uprostřed koncertu. Nepomohla mu ani resuscitace přímo na jevišti

Rapper následně zemřel v nemocnici Grady Memorial Hospital. Zdravotnické zařízení ve veřejném prohlášení neinformovalo o příčině hudebníkova úmrtí. Pitva je naplánovaná na pátek, uvedl podle stanice CNN vyšetřovatel z místního úřadu soudního lékaře.

Rich Homie Quan se podle CNN proslavil svým melodickým přístupem k rapu. Britský web BBC dodává, že se hudebník proslavil v roce 2013 se svým hitem Type of Way. O rok později spolu s rapperem Young Thugem podílel na platinové písni Lifestyle.

Následující rok vydal skladbu Flex, která byla dalším komerčním úspěchem. Quan byl několikrát nominován na ceny BET a BET Hip Hop Awards, například na cenu pro nejlepšího nového umělce a cenu People's Champion.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Děsivý zážitek legendy kapely Queen: Prodělal jsem mrtvici, nemohl jsem hnout rukou, řekl May

Tagy:
smrt hudba společnost Atlanta raper celebrity hodnoty hudební žánr umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Rich Homie Quan