Záhadnou smrt cyklistky vyšetřují policisté na Zlínsku. Našli ji ležet uprostřed silnice

Místo, kde cyklistku našli.

Záhadné úmrtí cyklistky vyšetřují policisté na Zlínsku

Záhadnou smrt cyklistky vyšetřují policisté na Zlínsku. Jedenapadesátiletou ženu našli ležet ve čtvrtek večer na silnici mezi obcemi Napajedla a Pohořelice, uvedla mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková pro CNN Prima News. Zatím není jasné, co se ženě stalo – okolnosti nenasvědčují srážce s autem ani náhlým zdravotním problémům. Záchranáři se ženě snažili pomoci, ale neúspěšně. Policie prosí o jakékoliv informace.

Jednapadesátiletou ženu našli policisté ve čtvrtek krátce po desáté hodině večer mezi obcemi Napajedla a Pohořelice. Její tělo bylo zaklíněno v elektrickém jízdním kole. Podle policejní mluvčí Moniky Kozumplíkové si cyklistky všimli řidiči projíždějící okolo. Záchranáři se jí snažili pomoci, ale bez úspěchu, žena na místě zemřela.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední telefonát hasiče Lukáše. Před smrtí mluvil s maminkou, chystal velký životní krok

Pro policisty je smrt ženy zatím obestřena tajemstvím. Podle svědků nic nenasvědčuje tomu, že by žena měla náhlé zdravotní problémy. A podle polohy těla, které bylo zaklíněno v kole, to zatím nevypadá ani na to, že by ji srazilo auto. „Podle prvotního šetření dopravních policistů nic nenasvědčuje tomu, že by se žena stala obětí dopravní nehody,“ uvedla mluvčí.

Je možné, že nějaký řidič viděl, co se mezi Napajedly a Pohořelicemi ve čtvrtek večer stalo. Možná byl svědkem něčeho, co ho překvapilo, nebo vyděsilo a z místa ujel,“ dodala.

„Bohužel se to stává. Zpravidla je to spojeno s tím, že ten řidič nemá úplně čisté svědomí, psychologové říkají, že v tom člověku může dojít k nějakému zkratu, že zpanikaří,“ uvedl krajský koordinátor společnosti BESIP Zdeněk Patík.

Policie žádá veřejnost o informace. „Pomohlo by nám jakékoliv svědectví v tomto případu, pokud jste projížděli kolem a viděli ženu na kole, anebo pokud jste měli zapnutou palubní kameru, ozvěte se nám.“

Více světla do záhadné smrti 51leté ženy z nedaleké obce by mohla vnést i nařízená zdravotní pitva.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zlínský policista v civilu zpacifikoval opilého řidiče. Z dodávky padala piva

Tagy: