Zemřela hvězda slavného amerického romantického seriálu. Bylo jí jen 51 let

Ve čtvrtek zemřela oblíbená jihoafrická herečka Esta TerBlancheová, informuje The Hollywood Reporter. Hvězdě seriálu All My Children bylo 51 let.

„TerBlancheová zemřela ve čtvrtek přirozenou smrtí,“ napsala na Facebook její přítelkyně a agentka Lisa Rodrigová. Na výsledky pitevní zprávy se nyní čeká. „Esta byla krásná duše. Jsem moc hrdá, že jsem ji znala a pracovala s ní,“ dodala Rodrigová.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel oblíbený herec Rydbeck. Zazářil v Pátku třináctého i v M*A*S*H, podlehl rakovině

TerBlancheová se narodila v roce 1973 v jihoafrickém Rustenburgu, informuje The Hollywood Reporter. Ve své vlasti se proslavila, když v roce 1991 vyhrála soutěž Miss Teen Jižní Afrika.

Koncem 90. let odešla do Spojených států, kde získala svou nejslavnější roli v seriálu All My Children, informuje Variety. V seriálu ztvárnila maďarskou princeznu Gillian. Navzdory své popularitě účast v seriálu na vlastní žádost skončila v roce 2001, aby se mohla vrátit zpátky do Jižní Afriky.

Ve vlasti si otevřela lázně a také tam působila v dokumentárních filmech a televizi. Poslední léta svého života dělila mezi Jižní Afriku a Kalifornii.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Rytmus o dramatickém útěku z ohně: Na podvozku se odrážely plameny, měl jsem jen pár vteřin

Tagy:
hvězda Kalifornie Jihoafrická republika herec celebrity umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Esta TerBlanche