Přežila ho jen o dva týdny. Zpěváka Jasné Páky doprovodila do nebe jeho exmanželka

Na konci října zemřel zpěvák kapely Jasná Páka Michal Ambrož. Pouhé dva týdny po něm zesnula i jeho bývalá žena Markéta Vojtěchová-Ambrožová. Zpěvačce bylo 65 let. Informaci přinesl web Blesk.cz.

Markéta Vojtěchová-Ambrožová působila se svým bývalým manželem v hudební skupině Jasná Páka, kterou spoluzaložila. Navíc stála i u vzniku Hudby Praha, kde byl Michal Ambrož také frontmanem.

O úmrtí známé zpěvačky podle webu Blesk.cz informoval jako první aktivista a disident Stanislav Penc. „Z tohoto světa odešla Markéta Vojtěchová-Ambrožová, spoluzakladatelka a zpěvačka skupiny Jasná Páka. Bylo jí 65 let. Čest její památce,“ napsal na svém profilu.

Fatální infarkt

Fanoušci se snažili zjistit, co se zpěvačce přihodilo. V diskusi tak vyšla najevo řada detailů. Podle neoficiálních informací dostala Vojtěchová-Ambrožová při nakupování infarkt. „Mí známí jí 20 minut masírovali srdce do příjezdu sanitky, ale byl to zadní infarkt, beznadějné,“ cituje web Blesk.cz diskutujícího ze sociální sítě.

Po zpěvačce zůstala fenka německého ovčáka, o kterou se nyní budou muset postarat blízcí. Markéta Vojtěchová-Ambrožová zemřela dva týdny po svém exmanželovi Michalu Ambrožovi. Ten skonal na konci října.

Tagy:
zpěvačka hudební skupina úmrtí Hudba Praha Michal Ambrož Jasná Páka Markéta Vojtěchová-Ambrožová