Biden na akci s celebritami opět „zamrzl“. Situaci zachraňoval Obama, ukazuje video

Americký prezident Joe Biden na akci, na které sbíral finanční prostředky pro svou kampaň. Vpravo exprezident USA Barack Obama.

Biden znovu zaujal svým zvláštním chováním

Americký prezident Joe Biden znovu zaujal svým zvláštním chováním. Na charitativním večírku s celebritami náhle na pódiu strnul. Situaci zachránil bývalý prezident Barack Obama, jak ukazují záběry z akce. V poslední době je to přitom už několikátá podobná událost.

Lidé v sále zůstali v údivu, když se Joe Biden na pódiu zastavil a upřeně zíral před sebe. Pomocnou ruku – a to doslova – mu nabídl Barack Obama. Bidena chytil za paži a odvedl pryč.

ČTĚTE TAKÉ: Jak zamávalo obvinění Trumpa a Bidenova syna s volbami? Voliči vyslali jasný vzkaz

Incident téměř zastínil fakt, že se na hvězdně obsazeném večírku podařilo vybrat na Bidenovu kampaň v přepočtu téměř 700 milionů korun. Podobný rozruch přitom vzbudil nepozorný americký prezident už několikrát.

Naposledy v pátek, kdy se na srazu lídrů nejbohatších demokracií světa náhle odpojil od hloučku a začal pomalu odcházet pryč. Situaci zachraňovala italská premiérka, která ho přivedla zpět.

Jeho rival Donald Trump mezitím pokračuje v kampani, kterou podle něj nemůže ohrozit ani jeho trestní stíhání či odsouzení.  Naposledy pozdravil své příznivce v Detroitu.

„Pamatujte si, že všechno to pronásledování se děje jenom proto, že kandiduji na prezidenta a vedu si v průzkumech mimořádně dobře. Od toho zmanipulovaného procesu v New Yorku se moje preference ještě zvýšily,“ řekl exprezident.

ČTĚTE TAKÉ: Žádné poznámky, ztlumený mikrofon a červené světlo. Trumpa a Bidena čeká na CNN tvrdá debata

Tagy: