Burešová vyměnila ležérní styl za eleganci. V šatech od návrhářky Rajské zazářila

Herečka a zpěvačka Eva Burešová si ve vysílání pořadu Showtime vyzkoušela šaty přední české designérky Beaty Rajské. Podle svých slov v sobě díky návrhářce objevila skrytou stránku, kterou by ráda ukazovala častěji. Hvězda Slunečné nyní uvažuje i o změně image.

„Přemýšlela jsem kvůli těmto šatům o změně stylu,“ prozradila herečka ve vysílání CNN Prima NEWS. Její styl obvykle zahrnuje zejména volná trika a džíny. Zkouška elegantního oblečení tak byla pro zpěvačku vykročením z komfortní zóny. „Tato část mě byla dlouho skrytá. Čeká mě teď velké množství koncertů, kde bych ji mohla více ukazovat,“ uvažovala.

S návrhářkou Beátou Rajskou se Burešová seznámila díky svému snoubenci, šéfkuchaři Přemkovi Forejtovi. „Jsem za to seznámení vděčná. Beátiny šaty se mi vždycky líbily. Jsem ráda, že si je mohu vyzkoušet,“ řekla.

I samotná návrhářka si výběr šatů užívala. „Zvolila jsem šaty, které Evě musím zúžit o 15 čísel v pase, ale měla z nich radost. Co víc bych si mohla přát,“ okomentovala zkoušku Rajská.

Tagy: