Čeká nás zatažená obloha s přeháňkami, teploty nepřekročí 16 stupňů. Jak bude o víkendu?

Mlha a déšť

Nejvyšší teploty se v následujících dnech budou pohybovat kolem 12 až 16 °C a vyskytnou se občasné přeháňky. Na víkend meteorologové předpovídají oblačno, nejvyšší teploty dosáhnou až 18 stupňů.

Ve středu bude oblačno až zataženo, během dne přechodně místy až polojasno. Zpočátku dne se ojediněle vyskytnou přeháňky a na východě místy i déšť. Nejvyšší teploty dosáhnou 12 až 16 °C, na horách se budou pohybovat kolem 9 °C. Vát má mírný západní až severozápadní vítr rychlostí 2 až 6 m/s. Ten odpoledne zeslábne a změní se na jihozápadní až jižní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jaká bude zima? Rozhodne souboj klimatických velikánů, meteorologové jsou bezradní

Noc na čtvrtek bude oblačná až zatažená, místy se vyskytne déšť nebo přeháňky. Nejnižší teploty klesnou na 10 až 6 °C. Povane slabý proměnlivý, postupně mírný jihozápadní vítr rychlostí 3 až 7 m/s.

Oblačno až zataženo s ojedinělými přeháňkami bude také ve čtvrtek. Nejvyšší teploty dosáhnou 12 až 16 °C. Vát má mírný jihozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s, který večer zeslábne.

V pátek se očekává zpočátku zatažená obloha s občasným deštěm nebo přeháňkami. Nejvyšší teploty dosáhnou 11 až 15 °C. Vát bude slabý jižní, během dne místy přechodně čerstvý západní vítr rychlostí 4 až 8 m/s, který místy v nárazech dosáhne až 15 m/s.

Na sobotu meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu předpovídají oblačno a místy přeháňky. Nejvyšší teploty dosáhnou 12 až 16 °C. Vát bude mírný jihozápadní vítr rychlostí 2 až 6 m/s, který večer zeslábne a změní se na jižní.

V neděli bude polojasno až oblačno, ojediněle se vyskytnou přeháňky. Nejvyšší teploty dosáhnou 14 až 18 °C. Vát má slabý, postupně mírný jižní až jihovýchodní vítr rychlostí 2 až 6 m/s.

Tagy: