Čeští olympionici vyrazili na dovolenou. Kde všude je můžete potkat?

Odpočinout si na nějakou dobu od sportu a užít si chvíle pohody a relaxu se rozhodli někteří čeští sportovci. A proto ihned po návratu z olympijského Tokia vyrazili na dovolenou. Někteří zvolili exotické destinace, jiní naopak po i tak exotickém Japonsku vyjeli s rodinou do ověřených míst. Kde všude můžete české olympioniky potkat?

Za exotikou vyrazila tenistka Barbora Krejčíková a relaxu si užívala ve slunečné Dubaji. Tam ale strávila jen chvíli a o několik dní později se ohlásila z amerického Cincinnati, kde ji čekal další prestižní tenisový turnaj.

Do vzdálenější destinace odletěla na dovolenou také Karolína Plíšková. Chvíle volna strávila na Bahamách. S novými silami se poté vypravila na tenisový turnaj do kanadského Montrealu.

Mnozí čeští olympionici zvolili ověřenou destinaci. Střelec a držitel olympijského zlata Jiří Lipták vyrazil se svou rodinou odpočívat do Chorvatska. Tam zamířil také střelec Jakub Tomeček a Liptákovi na Instagramu vzkázal, že by se mohli sejít ve Splitu. „Zastav se v týdnu ve Splitu,“ napsal.

Oblíbenou dovolenkovou destinaci zvolil také šermíř Alexander Choupenich a k moři zamířil se svou přítelkyní. Fanouškům se na Instagramu hlásil od nejznámějšího chorvatského národního parku Plitvická jezera.

I když olympiáda pro cyklistku Terezu Neumanovou nedopadla podle jejích představ a po příletu do Tokia navíc strávila několik dní v izolaci, týden dovolené si neodpustila. Relaxu si užívala v maďarské Budapešti, odkud svým fanouškům poslala pozdrav. „Týden volna je za mnou a nyní se cítím opět připravená začít tvrdě trénovat před závěrečnou částí sezóny,“ napsala na Instagramu.

Některé české sportovce čekají v brzké době závody, a tak místo dovolené tráví svůj čas v posilovně. Na dovolenou zatím neodjela golfistka Klára Spilková, která se na olympiádě v Tokiu umístila na 23. místě. Maká na sobě a na sociálních sítích sdílí videa z fitness centra.

Na dovolenou neodjel ani vodní slalomář Jiří Prskavec, který si z Tokia dovezl zlatou medaili. Ten se nyní připravuje na mistrovství světa v Bratislavě.

„Poslední dny jsou dost náročné, ale co je hlavní, že ruce už by asi zase chtěly držet pádlo. MS v Bratislavě je za pár týdnů a já se docela těším, že si letos ještě sjedu pořádné závody,“ napsal Prskavec na Instagramu.

Tagy: