Bývalého kapitána Interu našli mrtvého. Odešel od dopravní nehody, byl tři dny nezvěstný

Radoslav Kunzo byl po jednom dni pátrání v úterý večer nalezen mrtev. Bývalý profesionální fotbalista a kapitán Interu Bratislava utekl od víkendové dopravní nehody, rodina však o pomoc při pátrání požádala až v pondělí. Do rozsáhlé akce se zapojila i moderní technika a drony, bývalý hráč byl nakonec nalezen bez známek života v obci Chorvátsky Grob nedaleko Bratislavy.

Rodák z Košic byl naposledy spatřen devátého dubna v půl třetí v noci, když projížděl svým vozem přes Chorvátsky Grob. „Na Triblavinské ulici z dosud neznámých důvodů zřejmě nezvládl řízení a skončil mimo vozovku. Měl narazit do stromů, větších kamenů a reklamních tabulí,“ píše portál Noviny.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Při hororové nehodě na Liptově zemřeli sourozenci. Zdrcený otec promluvil o vysoké rychlosti

Stejný web dále zmiňuje, že poté, co 48letý Kunzo místo nehody opustil, měl být údajně ošetřen náhodnou kolemjdoucí. Údajně krvácel z ucha. Následně byl zachycen ještě na pár záběrech z bezpečnostních kamer, pak už ale nadobro zmizel.

🔴 Aktualizácia 11.4.2023, nezvestný muž bol dnes podvečer nájdený Políciou, žiaľ už neskoro. Rodine vyjadrujeme úprimnú...

Posted by Záchranný Systém Slovensko on Tuesday, April 11, 2023

Rodina požádala v pondělí o pomoc při pátrání. Do toho se sice zapojilo spoustu lidí včetně dobrovolníků, nakonec ale nedopadlo dobře. Tělo fotbalisty se našlo v obci Chorvátsky Grob nedaleko Bratislavy. „Nezvěstného může našla policie ve středu v podvečer, bohužel pozdě. Rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ napsal na svůj Facebook Záchranný systém Slovensko.

Tagy:
Slovensko dopravní nehoda Facebook Bratislava zprávy pohřešovaní Košice FK Inter Bratislava Radoslav Kunzo Chorvátsky Grob