Krucipüsk znovu ruší turné. Jeden z členů kapely skončil s vážnými potížemi v nemocnici

Kapela Krucipüsk oznámila, že ruší své podzimní turné, které mělo proběhnout v listopadu a prosinci. Důvodem mají být vážné zdravotní důvody bubeníka Tomáše Hájíčka ml., který skončil v liberecké nemocnici na plicním oddělení. Kapela přesunula již jarní turné kvůli nehodě na motorce zpěváka Tomáše Hájíčka st. Turné s názvem Zmrtvýchvstání se má uskutečnit ve stejnou dobu příští rok, informovala skupina na svém Facebooku.

„V první řadě bychom se chtěli hluboce omluvit všem pronajímatelům kulturních zařízení, spolupořadatelům, spolupracujícím osobám a všem fanouškům podzimního tour s názvem Zmrtvýchvstání hudební skupiny Krucipüsk s váženým hostem Xavierem Baumaxou, které se mělo konat od listopadu do prosince roku 2024,“ informovala česká metalová kapela v příspěvku na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Náhlá smrt populárního rappera. Ka sloužil i jako kapitán hasičů, zasahoval při útoku 11. září

Nově by se turné mělo uskutečnit ve stejném termínu příští rok. Důvodem je hospitalizace bubeníka Tomáše Hájíčka ml. v liberecké nemocnici na plicním oddělení. „Máte všechno naplánovaný, všechno potřebujete stihnout, nemáte na nic čas, honíte se za prací a za penězma… Stačí jeden moment a zjistíte, že všechno tohle bylo zbytečný a osud má úplně jiný plány!“ napsal hudebník na svém Instagramu, kde sdílel fotku z nemocnice.

Kapela Krucipüsk byla nucena posunout i jarní turné poté, co měl frontman kapely Tomáš Hájíček vážnou nehodu na motorce. „Zásah vyšší moci hraje v roce 2024 proti nám, ale Krucipüsk byli, jsou a budou bojovníci. Zdraví je na prvním místě, protože bez zdraví není síly k boji ani k ostatním slastem života,“ uvedla kapela. Doplnila, že si váží pochopení svých fanoušků.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy:
zdraví nemocnice hudba Facebook hudební skupina Krajská nemocnice Liberec turné Tomáš Hajíček Xavier Baumaxa Krucipüsk umění a zábava umění, kultura, zábava a média nemoci a zdravotní potíže