Nebaví mě žít, šokovala seriálová hvězda v otevřené zpovědi. „Melounek“ trpí krutými depresemi

Herečka Christina Applegateová otevřeně promluvila o své diagnóze. Ve svém podcastu přiznala, že ji nemoc ovlivnila nejen fyzicky, ale i psychicky. V důsledku roztroušené sklerózy si Applegateová podle svých slov prochází depresemi tak silnými, jaké ještě v životě nepocítila. Dokonce se svěřila, že už ji nebaví žít.

Populární herečka často veřejně hovoří o roztroušené skleróze, kterou jí lékaři diagnostikovali v roce 2021, když jí bylo 49 let. V úterní epizodě svého podcastu MeSsy se Applegateová rozpovídala o tom, jakou daň si nemoc vybírá po psychické stránce.

ČTĚTE TAKÉ: Brzobohatý se soudí s Kuchařovou kvůli pomluvě. Nejen já jsem z toho unavený, řekl

Přiznala, že poté, co se musela smířit se svou diagnózou, začala trpět skutečně silnými depresemi. Nyní si podle svých slov prochází zřejmě nejtemnějším životním obdobím. „Mám teď takové deprese, jaké jsem necítila už roky,“ svěřila se herečka známá třeba z filmu Prostě sexy, kde zazářila po boku Cameron Diazové a Selmy Blairové, která také svádí boj se zákeřnou roztroušenou sklerózou.

Applegateová: Nebaví mě žít

Dopady roztroušené sklerózy jsou pro herečku natolik nesnesitelné, že naprosto ztratila chuť do života.

„Budu k vám zcela upřímná, nebaví mě žít. Nebaví mě to. Už mě nic nebaví,“ řekla nemocná  Applegateová.

„Je to skutečná, špatná deprese, až mě to trochu děsí, protože se cítím fatalisticky. Jsem teď uvězněná v takové temnotě, jakou jsem necítila, ani nevím, jak dlouho, zřejmě více než dvacet let,“ řekla Christina Applegateová o dopadu roztroušené sklerózy na její duševní zdraví.

Nově zveřejněná epizoda podcastu se nahrávala před několika měsíci, nedlouho po udílení prestižních cen Emmy, kde se Applegateová překvapivě objevila, připomněl server Express. Svou účast na Emmy označila dvaapadesátiletá hvězda seriálu Ženatý se závazky za „nejtěžší den svého života“. Celé dva dny po události prý prospala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nesvačilová přiznala novou známost. Kvůli šatům bych si svatbičku střihla, říká herečka

Tagy: