Zemřela známá česká kartářka, bylo jí pouhých 49 let. Vědmu znáte i z televize

Ve věku 49 let nečekaně zemřela známá kartářka Jana Demeterová. Na Facebooku o tom informoval šéfredaktor časopisu Ve hvězdách Roman Zahrádka. Podle něj Demeterová mnoha lidem svými předpověďmi pomohla nebo dokonce zachránila život. V minulosti byla hvězdou pořadu TV Prima Volejte věštce.

O úmrtí známé kartářky informoval šéfredaktor časopisu Ve hvězdách Roman Zahrádka. „Jani, byla radost s tebou spolupracovat. Díky za to, že ses podílela svými příběhy na tvorbě časopisu Ve hvězdách, jsem rád, že jsem ti mohl připravit u nás k vydání tvoji knížku, a hlavně jsem rád za naše dlouholeté kamarádství, během kterého jsme se častokrát hodně zasmáli,“ napsal Zahrádka na Facebooku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela královna Woodstocku Melanie. V 70. letech si podmanila světové hitparády

Dodal, že všem bude moc chybět. „Mnoha lidem jsi svými předpověďmi pomohla nebo dokonce zachránila život. Už proto je pro nás tvůj odchod tak nečekaný, ale vím, že je ti teď dobře. Ať je ti nebe nakloněno,“ sdělil Zahrádka.

Ve věku 49 let nečekaně zemřela známá kartářka Jana Demeterová (9. 9. 1974). Její srdíčko se zastavilo. "Jani, byla...

Posted by Roman Zahrádka on Sunday, January 28, 2024

Demeterová přitom ještě před pár dny vysílala živě na svém youtubovém kanále. Na konci videa ale přiznala, že se necítí dobře. „Loučím se, není mi dobře, je mi špatně a mám toho hrozně moc. Věřte mi, že se okolo mě dějí věci... budu se snažit tu pro vás být každý večer, ale uvidíme, jak budeme pokračovat dál,“ řekla Demeterová. Ta v minulosti vystupovala i v populárním pořadu TV Prima Volejte věštce, kde o její věštby byl velký zájem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bolestná slova, státní hymna a ovace. Loučení s Hlaváčovou dojalo všechny přítomné

Tagy:
Facebook časopis kartářka Jana Demeterová Ve hvězdách