Zoufalá slova otce zavražděných dětí z Hořovic. Varuje před drogami, ze vzkazů přátel mrazí

Vyšetřování trojnásobné vraždy v Hořovicích.

Hořovicemi na Berounsku v sobotu otřásla tragédie, při níž přišly o život dvě děti a jejich matka. Roli mohly hrát drogy i žárlivost. Údajný bývalý partner zavražděné matky na sociálních sítích sdílel příspěvek, v němž se k incidentu vyjádřil.

Policie nadále vyšetřuje trojnásobnou vraždu, která se stala v sobotu v Hořovicích. V jednom z bytů našli mrtvou ženu a dvě malé děti. O život je podle policistů měl připravit její partner, který později spáchal sebevraždu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V Plzni měl znásilnit a shodit ze srázu mladou dívku. Cizinec jde k soudu, hrozí mu doživotí

Podle webu Blesk.cz byl ale celý spor složitější. Muž měl mít se zavražděnou matkou syna, následně se jejich vztah rozpadl. Později mu jiná žena porodila ještě dceru. Jeho bývalá žena nechtěla zůstat sama, proto si našla nového partnera, s nímž počala své druhé dítě – dceru. Jejího syna přijal její nový partner za svého. Žena se ovšem následně vrátila ke svému prvnímu muži. Ten se ale po nějaké době rozhodl vraždit. O život tak přišla matka, jejich syn i nevlastní dcera. S těly údajně byl déle než týden v domě, než se rozhodl spáchat sebevraždu.

Údajný bývalý partner zavražděné na sociálních sítích zveřejnil příspěvek, v němž z tragické události viní drogy. „Až bude zase někdo, prosím, lobovat za uzákonění marihuany a jiného svinstva, prosím, vzpomeňte si na tuto fotografii. Jsou to moje děti, 5 a 7 let, které včera našli i s jejich mámou. Zabil je její přítel a otec chlapečka, který také hulil a pěstoval a občas si dal nějakej gram,“ napsal na Facebooku, kde také sdílel fotografie obou dětí. „Prosím, sdílejte, ať se to dostane k co nejvíc lidem. Třeba to někomu zachrání život,“ dodal.

Jeho přátelé mu pod příspěvkem vyjadřují upřímnou soustrast. „Strašně mě to mrzí, kamaráde! Drž se a upřímnou soustrast,“ napsal jeden z uživatelů. „Do teď mi to hlava nebere a neumím si představit, čím procházíš. Drž se, kamaráde, a upřímnou soustrast,“ uvedl další. „Jde mi mráz po zádech a strašně mě to mrzí,“ napsal další.

Web extra.cz pak cituje příspěvek z jiného profilu. Zřejmě jde ale o stejného muže. „Přátelé, kamarádi. Jistě jste zaregistrovali tu strašnou událost, co se stala v Hořovicích. Rukou feťáka Tomáše vyhasly životy mé bývalé ženy a mojich dvou největších lásek – Terezky a Sebastiánka. Děkuji všem, kdo na nás myslí a všem IZS za perfektně odvedenou práci. Zůstanou navždy v mém srdci. Byli pro mě vším. Nekomentujte to prosím nijak, jen si na ty malé šmoulíky vzpomeňte,“ napsal podle extra.cz na svém Facebooku.

Tragická událost Hořovicemi velmi otřásla. Místní, s nimiž mluvila redakce CNN Prima NEWS, uvedli, že pár měl mít mezi sebou neshody. Podle nich sehrála velkou roli při konfliktech žárlivost a také alkohol ze strany partnera. „Je to hrozné, že se tyhle věci dějí,“ kroutila hlavou jedna ze sousedek. „Byli normální, slušní. Nevypadali, že by mezi nimi byly problémy,“ nechápala tragédii další.

Tagy: