Boj o medaile je tu. Hokejistka Lásková a krasobruslařka Březinová v Co Čech, to trenér!

Co Čech, to trenér! k MS v hokeji 2022

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Češi si na MS ve Finsku zahrají o medaile. V cestě do finále ale stojí Kanada, která skvělým obratem v závěru poslala domů Švédy. Má výběr trenéra Jalonena šanci přivézt po 10 letech domů medaili? Je tu opět pořad Co Čech, to trenér!, do kterého tentokrát dorazí krasobruslařka Eliška Březinová, snowboardistka Vendula Hopjáková a hokejistka Dominika Lásková. Sledovat ho můžete od 13:25 na CNN Prima NEWS.

Olympiáda českému týmu nevyšla. O to víc se naděje našeho hokejového národa upínají k mistrovství světa v hokeji. A s každým dalším uplynulým dnem zcela jistě platí víc a víc, že Co Čech, to trenér! – šampionát si u nás nechává ujít jen málokdo, a hokej se proto stává vděčným tématem diskusí napříč celou zemí. A je jedno, jestli jste bývalí hráči, nebo jste na bruslích nikdy nestáli.

Minimálně devíti díly diskusního pořadu, ve kterém hosté s nadhledem proberou odehrané i nadcházející zápasy českého týmu nebo zajímavosti kolem turnaje ve Finsku, provede sportovní moderátor Marek Kafka. Chybět nebudou ani ankety s hokejovými fanoušky z celého Česka nebo tipovací soutěž o zajímavé ceny, které si tři výherci budou moci přebrat přímo v živém vysílání. V každém díle zároveň podepíšou hvězdní hosté puky, které pak sportovní redakce CNN Prima NEWS věnuje mladým začínajícím hokejistům.

„Diváci mají rádi diskuse o sportu s nadhledem a natvrdo. To se ukázalo už u minulých vydání pořadu Co Čech, to trenér! k fotbalovým a hokejovým šampionátům či olympiádám. I u letošního mistrovství světa v hokeji proto nabídneme pořad, ve kterém se mluví o hokeji jinak než obvykle. Zábavněji, s nadhledem, se skvělými hosty nejen ze sportovního prostředí a hlavně o tématech, která zajímají běžné fanoušky – ty, co fandí v hospodách nebo doma u televizních obrazovek,“ říká šéf sportovní redakce CNN Prima NEWS Pavel Skořepa.

V hokejovém vydání pořadu Co Čech, to trenér! samozřejmě nebude chybět zástup zajímavých hostů. Třeba trenér Alois Hadamczik nebo jeho fotbalový kolega Petr Rada. Dostaví se také bývalé či stále aktivní hráčské hvězdy Patrik EliášRadek Smoleňák, Václav Varaďa, Jiří Šlégr, Tomáš Plekanec, Ondřej Pavelec, Milan Hnilička a mnoho dalších nejen z řad sportovců, ale i známých osobností.

Hokejové diskuse, ve kterých nebudou chybět nadsázka ani humor, bude CNN Prima NEWS vysílat po každém hokejovém zápasu národního týmu, brzy odpoledne.

Co Čech, to trenér! – MS v hokeji 2022

·         13. 5. 13:25 – začíná MS v hokeji

·         16. 5. 13:25 – po zápasech s Británií a Švédskem

·         18. 5. 13:25 – po zápase s Rakouskem

·         20. 5. 13:25 – po zápase s Lotyšskem

·         22. 5. 14:25 – po zápase s Norskem

·         23. 5. 13:25 – zápasový den s USA

·         24. 5. 13:25 – zápasový den s Finskem

·         25. 5. 13:25 – po zápase s Finskem

·         27. 5. 13:25 – po čtvrtfinále MS v hokeji

Tagy:
Kanada Olympijské hry Finsko CNN Prima NEWS Češi Michal David Marek Kafka diskuze trenér hokej mistrovství světa v hokeji hosté Petr Rada Co Čech, to trenér! Sledujte v TV Eliška Březinová Vendula Hopjáková Josef Jandač Mistrovství světa v ledním hokeji MS v hokeji 2022 Jaroslav Hlinka