Intimní zpověď Kate: Mám těžké dny, kdy se cítím slabá a unavená. Promluvila i o konci léčby

Britská princezna Kate se s veřejností podělila o informace z boje s rakovinou. Podle svých slov dělá pokroky, avšak stále je před ní ještě několik měsíců léčby, během kterých se jí střídají lepší a horší dny. Z prohlášení citoval deník The Mirror.

Dvaačtyřicetiletá Kate podstupuje od začátku roku chemoterapii. V prohlášení uvedla, že je ohromena množstvím vzkazů od fanoušků, kteří jí přejí brzké uzdravení, napsal deník The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Princezna Kate překvapila srdečným prohlášením. Pracuje i během náročné léčby rakoviny

„Opravdu to pro mě a Williama velmi znamenalo a pomohlo nám to překonat těžší chvíle. Dělám pokroky, ale každý, kdo absolvoval chemoterapii, ví, že si procházím lepšími i horšími dny,“ uvedla budoucí britská královna. „V horších dnech se cítíte slabí a unavení, tělu dopřáváte odpočinek. V těch lepších, kdy se cítíte silnější, se z toho snažíte vytěžit co nejvíce. Je radost s dětmi řešit školu, věnovat se věcem, které mi dodávají energií a pozitivitu, a také se alespoň trochu zapojit z domova do práce,“ vysvětlila.

Léčba prý bude trvat ještě několik měsíců. „Učím se být trpělivá a snášet nejistotu. Snažím se brát každý den tak, jak přichází, naslouchat svému tělu a dopřát mu potřebný čas na uzdravení. Za vaše pochopení moc děkuji,“ dodala Kate.

Kate se po dlouhé době ukázala na veřejnosti minulý víkend, kdy se zúčastnila finále tenisového turnaje Wimbledon. Při té příležitosti se spolu se svou dcerou Charlotte setkala také s českou reprezentantkou Barborou Krejčíkovou, která grandslam ovládla.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Podpora Ukrajiny bude pokračovat, slíbil Starmer Zelenskému. Projednali stoletou dohodu

Tagy: