Ronaldo zveřejnil první foto novorozené holčičky. Po smrti syna všem poděkoval za podporu

Cristiano Ronaldo s partnerkou Georginou

Ronaldo ukázal novorozenou holčičku

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo zveřejnil první fotografii po příchodu své partnerky a nově narozené dcery domů. Zároveň poděkoval všem, kteří rodinu v posledních dnech podpořili. Ronaldova přítelkyně čekala dvojčata, syn ale zemřel.

„Domov, sladký domov. Georgina a naše holčička jsou konečně spolu s námi. Chceme všem poděkovat za všechna milá slova a gesta. Vaše podpora je velmi důležitá, všichni jsme cítili lásku a úctu, kterou k naší rodině chováte. Nyní je čas být vděčný za život, který jsme právě přivítali na tomto světě,“ napsal Ronaldo na Instagramu ve čtvrtek večer.

Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguezovou očekávali dvojčata. V pondělí však na sociálních sítích informovali, že chlapec zemřel a že jim v náročné situaci dodává sílu narození holčičky.

Bývalá hvězda Realu Madrid nebo Juventusu kvůli tomu vynechala duel s rivalem z Liverpoolu, jehož fanoušci mu vyjádřili podporu minutovým potleskem a zpěvem slavné klubové hymny „You'll Never Walk Alone“ (Nikdy nepůjdeš sám).

Jeden svět. Jeden sport. Jedna rodina

Potlesk příznivci na stadionu Anfield spustili symbolicky v sedmé minutě podle čísla dresu pětinásobného vítěze Zlatého míče. Hráči obou celků také nastoupili k zápasu s černými páskami.

„Jeden svět. Jeden sport. Jedna velká rodina. Díky, Anfielde,“ napsal poté Ronaldo na Instagramu. „Moje rodina na ten okamžik respektu a soucitu nikdy nezapomene,“ přidal kapitán mistrů Evropy z roku 2016.

„Celý stadion společně ukázal, jaká je třída. Všichni víme, že je tolik věcí v životě, které jsou důležitější než fotbal,“ dodal trenér Liverpoolu Jürgen Klopp, jehož svěřenci porazili ve zmíněném duelu Manchester United vysoko 4:0.

Tagy: