Důležitý je přirozený projev, říká hvězdný porotce pořadu Dream Team – Mistři dílny

Šimon Caban v dílně pořadu DREAM TEAM - Mistři dílny

Mistři dílny

Nový pořad Dream Team – Mistři dílny startuje na Primě už v pondělí. Moderování se ujme Vojta Kotek a hvězdnou porotu zastanou ty nejzkušenější. Jedním z nich je i režisér, scénograf a původní profesí architekt Šimon Caban.

„Zvláště na začátku se nám zdálo, že muži se odsouvají před dominantními ženami. Teď už se zdá, že toho mají dost a vyrovnává se nám to,“ hodnotí Caban. Zprvu klidná show prý pomalu začne díl od dílu gradovat a soutěžící budou vystrkovat růžky.

„Rozhodně vidím posun v uvažování, ale ne posun, že by se něčemu naučili. Už není čas na držení svých vlastností,“ popisuje porotce. Přirozený projev je pro jednoho z něj velmi zásadní. Potrpí si ale i na to, jak soutěžící dokázali kooperovat a společně fungovat.

Cabana nebaví, když se soutěžící hádají, ale ocení hledání nejoptimálnější cesty včetně kompromisu a zároveň nepotlačování svých přesvědčení. Co naopak prozradila další porotkyně a designérka Kamila Douděrová? Čtěte zde.

Do dílny zavítá také Pepa Libický známý z pořadu Libovky Pepy Libického. V každém díle si pro soutěžící připraví tři rychlé výzvy, které bude plnit vždy jen jeden zástupce každého týmu. Vítěz rychlé výzvy získá pro sebe a své kolegy bonus. Může to být navýšení časového limitu nebo třeba pomoc samotného Pepy.

Reportér CNN Prima NEWS Karel Zídka si pak za asistence Pepy Libického vyzkoušel nelehký úkol – postavit za hodinu ptačí budku.

Jak se mu dařilo? Podívejte se níže

Show plná talentů, umělců, řemeslníků, ale i akce, kde každý individualista musí spolupracovat, vypukne už v pondělí na Primě ve 20:15. Máte opravdu na co těšit.

Tagy: