
Pražák: Zvýšení poplatků za ČT je špatně. Jde o smutný příběh předvolebních slibů a reality
V srdci pražské čtvrti Letná se nachází bar Cobra, který se stal oblíbeným místem pro místní i návštěvníky. Původně zde byla nonstop herna, avšak nový tým prostor zcela přetvořil a zachoval pouze původní název. Jak to nyní v podniku vypadá? Podívejte se v reportáži projektu Za barem.
Denně ujít deset tisíc kroků, vynechat kávu a vypít skleničku vína, radí zažitá doporučení, jak se vyhnout srdečním problémům. Dnes už tak úplně neplatí. Jak se tedy opravdu vyhnout kardiovaskulárním onemocněním? Kardiolog Miloš Táborský to prozradil v pořadu K věci na CNN Prima NEWS.
Nepřekážejte, nerušte, nepobíhejte, nedělejte nepořádek a hlavně po nás nechtějte žádné hračky. Tak by se dala shrnout pravidla pražského bistra Marthy's Kitchen, která našla spoustu kritiků, ale i zastánců. Lidé se shodují na tom, že jim pravidla v zásadě nevadí, kritizují hlavně jejich formulaci. Podle advokáta Jana Černého nelze předem stanovit pravidla, koho provozovatel pustí dovnitř a koho ne. Pravidla proto považuje za diskriminační.