Football Fanatics: Lewandowski do Barcelony? Vydlabaná katalánská pokladna je překážkou

Robert Lewandowski už zřejmě nadále nebude oblékat dres Bayernu Mnichov.

Football Fanatics: Lewandowski na odchodu z Bayernu

Málokterý hráč zanechá v jednom klubu tak výraznou stopu jako Robert Lewandowski v Bayernu Mnichov. Nyní se zdá, že polský superúspěšný snajpr může vyrazit dál do světa. Jeho agent potvrdil, jak se svým klientem nehodlají prodloužit smlouvu, která končí příští rok. A co bude s obávaným útočníkem dál? U tohoto tématu se pozastavil pořad Football Fanatics na CNN Prima NEWS.

Odchod Lewandowského z bavorského klubu se zdá být o poznání jasnější poté, co sám hráč prohlásil: „Můj příběh v Bayernu je u konce. Po tom všem, co se stalo v posledních měsících, si nedokážu představit další úspěšnou spolupráci.“

Už dříve agent kanonýra Pini Zahavi prohlásil, že 33letý Lewadowski neprodlouží smlouvu. „Evidentně je ochotný odejít. Velký zájem má Barcelona – ta se ani neúčastnila honu na Haalanda a Mbappého. Jenže i když polský útočník bude levnější než tito dva zmínění, furt to neznamená, že by na něj vydlabaná katalánská pokladna měla prachy,“ naráží Mikoláš Tuček v pořadu Football Fanatics na trýznivou finanční situaci klubu, kvůli které ho loni musel opustit Lionel Messi.

„Podle čerstvých drbů se do hry může zapojit i Chelsea, jejíž poslední velký nákup Romela Lukaky asi nemůžeme brát za vyřešení situace hrotového útočníka,“ dodává Tuček.

Na celou druhou epizodu „fotbalových fanatiků“ se můžete podívat níže.

Tagy: