Fotbalové ME na tiketech: Cashout v akci, statisícový Forsberg

Vyřazovací část fotbalového mistrovství Evropy je v plném proudu. Finále je na programu v neděli 11. července. Kdo se stane králem starého kontinentu? Vsaďte si a proložte turnaj Tipovačkou. Soutěž Tipsportu, jejíž podstata spočívá v tipování výsledků zápasů ME, je zcela zdarma.

Monstróznost akce se odráží v dotaci (2 mega) a počtu odměněných (20 000 nejlepších). I přes pokročilou fázi šampionátu máte stále šanci ulovit zajímavou výhru. V každém soutěžním kole Tipovačky bojujete o podíl z banku 40 až 100 tisíc. Jdete do toho? Registrujte se u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na své první sázky!

ME přitahuje pozornost nejen fanoušků, ale samozřejmě i obrovského množství tipérů. Tiket arénou se to parádními trefami jenom hemží. Nedávno se dva členové sázkařské komunity pustili do cashoutového dobrodružství. Cadis09 útočil s luxusním vkladem 50 tisíc korun na 2 mega, nakonec však zvolil jistotu a shrábl 480 500 Kč. Udělal dobře, že klikl na předčasné vyplacení? Neunáhlil se? Mrkněte na jeho akovku.

Za záchranou brzdu zatáhl i KUSTKA. Polepšil si o 77 tisíc korun. Jak ale nakonec vyšlo najevo, mohl mít víc. Konkrétně 910 000 Kč! V zápasech Chorvatsko vs. Španělsko a Francie vs. Švýcarsko si vsadil za dvě stovky na přesný výsledek 3:3. První utkání mu vyšlo a druhé se také vyvíjelo nadějně – Švýcaři v 81. minutě snížili na 2:3. Co myslíte, jak to dopadlo? Věřil KUSTKA ve vyrovnání? Vydržel do 88. minuty. A pak udeřil Gavranovič…

Solidní předtuchou se chlubí i Heracrosicek a Emirate86. Oba si posvítili na osmifinálový střet mezi Švédskem a Ukrajinou (1:2 po prodloužení) s tím, že si z široké kurzové nabídky vybrali jedinou příležitost (zato s krásným kurzem 40). Jakou? Emil Forsberg dá gól a zároveň vyfasuje žlutou kartu. Odvaha se vyplatila. V závěru první půle reprezentant tří korunek vyrovnal na 1:1, v 85. minutě byl karetně napomínán a 200 000 Kč, respektive 80 tisíc bylo doma.

Také sázíte na fotbalové střelce? Třeba IweedMoneymu zajistil Forsberg výhru 63 916 Kč.Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.