Výkonný počítač či herní konzoli? Nový díl CNN Prima Gaming poradí, čemu dát přednost

Chlapec hraje na svém herním počítači. Ilustrační snímek

CNN Prima Gaming 30.4.2022

V dnešní době si člověk zahraje třeba i na mobilním telefonu, nejlepších zážitků se ale nadále dočká jen na výkonných počítačích a herních konzolích. Po čem sáhnout? S tím poradí nejnovější díl CNN Prima Gaming, který se zaměří na výhody a nevýhody jednotlivých herních zařízení. Obsáhlé reportáže se dočkala nově otevřená Vodafone PLAYzone Arena, kterou přišly pokřtít sportovní i internetové hvězdy. Pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každou sobotu od 22:35 na CNN Prima NEWS.

Nadupaný herní počítač, či kompaktní herní konzoli? Nekonečné dilema, které trápí občasné i zkušené hráče videoher. Moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele proto představí základní přednosti jednotlivých herních zařízení. Nezapomenou také rozebrat největší nedostatky PC sestav a konzolových protějšků.

Krátké byznysové okénko se zaměří na velké světové značky, které se poměrně překvapivě rozhodly investovat do profesionálního hraní her. Dojde nejen na světoznámé módní značky, ale poněkud atypicky i na supermarketové řetězce, které se zapojily i do české esportové scény.

Obsáhlé reportáže se naopak dočkala nově otevřená Vodafone PLAYzone Arena. Štáb pořadu CNN Prima Gaming vyzpovídal první hosty tohoto unikátního esportového centra na pražském Chodově. Co říkají na čerstvě dostavené herní doupě bývalý youtuber Jirka Král, fotbalista Jakub Jankto či generální ředitel skupiny FTV Prima Marek Singer?

Závěr pak již tradičně patří recenzi. Tentokrát se pod pomyslnou lupu dostane bezdrátová herní myš CZC.Gaming Shapeshifter Silent. Ta se může chlubit několika zajímavými funkcemi, od nastavitelných barev po tiché spínače.

Sledujte nový herní pořad CNN Prima Gaming každou sobotu v 22:35 na CNN Prima NEWS nebo na webových stránkách cnnprima.cz, kde mimo jiné najdete i archiv odvysílaných dílů.

Tagy: