Hasiči z Pardubicka radí dětem, jak se udržet ve formě. Vysílají pořad na internetu

Přimět děti k tomu, aby sportovaly i během distanční výuky, která je důsledkem koronavirové pandemie, se snaží Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje pomocí pravidelného pořadu Hýbej se s hasiči. Dětem v něm například radí, jak správně sedět u počítače, aby je nebolela páteř, nebo jak se správně rozcvičit před fyzickým výkonem.

„Práce hasičů je náročná, a proto potřebují každodenní trénink. Distanční výuka je taky pěkná dřina a může bolet. Holky a kluci, každý den vám ukážeme několik cviků, které vás zaručeně protáhnou. A aby to nebyla nuda, cvičit budete tak, jak opravdu cvičí hasiči, když se připravují na skutečný zásah,“ slibují hasiči z Pardubického kraje.

V pořadu se snaží děti přimět k tomu, aby si i v nelehké době koronavirové krize našly čas na cvičení. Mimo jiné radí, jak cviky na zlepšení fyzické kondice a udržení tělesné formy vykonávat.

Každý díl lze sledovat na webových stránkách hasičů, ale také na YouTube kanále či na facebookovém a twitterovém účtu.

Tagy:
děti hasiči cvičení karanténa Pardubický kraj pořad Hasičský záchranný sbor distanční výuka koronavirus hasiči Pardubického kraje HZS Pardubického kraje Hýbej se s hasiči Internet koronavirová recese