Mrazivé záběry: Pro bezvládné tělo skočila do ledové vody. Hrdinka zachránila holčičce život

Policie ve Vermontu zachránila 8letou dívku, která se propadla do ledové vody

Záchrana holčičky, která se propadla pod led

Probořit se na zamrzlém rybníku může znamenat boj o holý život. Přesně to se stalo ve státě Vermont na severovýchodě USA. Dvě sestry si hrály na tenkém ledě a propadly se. Záchrana byla pořádně dramatická. Podívejte se, jak ji zaznamenala kamera na uniformě policistky.

Policistka Michelle Archerová neváhala ani minutu. Vzala si lano a záchranné plovací náčiní a rychle utíkala k rybníku. „Úplně jsem přepnula a přidala na rychlosti. Nevím, jestli to bylo tréninkem, nebo šlo o instinkt, ale na paniku nebyl čas,“ popsala policistka.

ČTĚTE TAKÉ: Dívka se zastřelila při plánování pohřbu bratra. Během týdne přišla rodina z Texasu o dvě děti

Pak se pořádně nadechla a vrhla se do ledové vody. Osmiletá dívenka se v tu chvíli už nehýbala. Její bezvládné tělo se vznášelo na hladině. Michelle ji ze všech sil odtáhla na břeh.

Zachráněná holčička naštěstí po chvíli přišla k sobě a začala hlasitě naříkat. To už Michelle volala na svého parťáka, který také přispěchal na místo. Michelle mu předala dívku a policista ji hned odnesl do sanitky.

„Michelle ji nést nemohla, byla zmrzlá, stejně jako dívenka. Měla vodou zcela nasáklé oblečení. Neznám nikoho, kdo by tohle dokázal,“ obdivoval svou parťačku Keith Cote.

Michelle ale v tu chvíli vůbec nemyslela na sebe, naopak. Majitele pozemku, který dívky našel, se hned ptala, kde je druhá dívka. „Je jí zima, ale odešla sama domů,“ řekl jí.

„Už jsem to říkala mnoha lidem. Ten den se zkrátka všechno pěkně sešlo, a proto to dobře dopadlo,“ dodala hrdinná policistka. Dívenka, která byla v život ohrožujícím stavu, se už úplně uzdravila a lékaři ji pustili domů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Smutný zásah hasičů v Německu, ze zamrzlé vody museli vytáhnout uhynulé krávy:

Tagy: