Hrůzná vražda na Zlínsku: Muž měl umlátit kamaráda údery do hlavy, hrozí mu výjimečný trest

Policejní pátrání po 79letém seniorovi na Šumpersku bohužel dopadlo smutně.

Zlínští policisté vyšetřují vraždu 44letého muže

Zlínští policisté vyšetřují vraždu 44letého muže. Podle kriminalistů ho měl zabít jeho o deset let mladší kamarád tupými údery do hlavy. Útočníkovi hrozí kvůli obvinění z vraždy až 20 let vězení nebo výjimečný trest.

Tragédie se odehrála o víkendu v jednom z opuštěných domů na okraji Uherského Brodu. Podle kriminalistů se muži v osudný den pohádali, načež 34letý útočník usmrtil svého o deset let staršího kamaráda tupými údery do hlavy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chlapce se pokusil upálit, holčičky znásilnil. Nejsem vyšinutej psychopat, hájil se u soudu

Agresor měl podle informací CNN Prima NEWS problémy se zákonem již v minulosti kvůli násilné trestné činnosti. Oba muži se zároveň měli pohybovat v okruhu lidí bez domova. V konfliktu zřejmě sehrál roli i alkohol.

„Oznámení jsme obdrželi v úterý, a ještě ve stejný den večer jsme agresora zadrželi. Ve středu odpoledne ho kriminalisté obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy, za což mu hrozí až 20 let vězení nebo výjimečný trest. Ve čtvrtek podali kriminalisté státnímu zástupci návrh na vzetí obviněného do vazby,“ sdělila redakci CNN Prima NEWS policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Děsivé případy znásilnění na západě Čech. Ani jedna z obětí nebyla plnoletá

Tagy: