Klánovické místo hrůzy: Vrah popravil muže a dítě kousek od jejich domu a v blízkosti strážníků

Místo činu v Klánovickém lese

Vražda v Klánovicích: Kde je místo činu

Dvojnásobnou vraždu, při které v Klánovicích přišel o život mladý muž a údajně pouze několikaměsíční miminko, provází zajímavé detaily. K tragické střelbě totiž došlo v Klánovickém lese velmi blízko dvou dětských hřišť. Vrah navíc zabíjel téměř „pod nosem“ strážníků, nedaleko místa činu sídlí služebna psovodů městské policie. Poblíž měl žít i zavražděný muž.

Podle informací CNN Prima NEWS došlo k páteční vraždě v Klánovickém lese poblíž rohu ulic Srnečkova a Čmelická. Místo činu, u kterého vzniklo improvizované pietní místo, se nachází nedaleko dětského hřiště U Koupaliště, jen o kus dál jsou hřiště a turistický přístřešek Na vojenské a klánovické fotbalové hřiště na okraji lesa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Svědkyně o hrůze v Klánovicích. Zazněly výstřely, pak jsem uviděla tělo na zemi a kočárek

Nejbližší obydlí je od místa asi 250 metrů daleko. Jen pár set metrů od něj se nachází útvar psovodů pražských městských policistů. Sám zavražděný muž měl žít poblíž Klánovického lesa, kam se podle místních přistěhoval s rodinou v předchozích letech.

Klánovice jsou městská čtvrť na východ od centra Prahy. Jsou lukrativní oblastí již od dob první republiky. Bohatí lidé se tam stěhovali právě kvůli dostupnosti centra Prahy i těsné blízkosti rozlehlých lesů.

K TÉMATU: Klánovice obchází strach z vraha. Policie místním ukazuje podobiznu, expert zmínil motiv

Tagy: