Kůň královské gardy v Londýně pokousal turistku. Video zachycuje, jak se složila k zemi

Nepříjemný zážitek si v neděli odnesla turistka z Muzea jezdecké gardy v Londýně. Při pózování vedle člena královské gardy ji ošklivě pokousal kůň, informoval britský web Metro. Svědkům se podařilo incident natočit na mobil.

Turistku v neděli u Muzea jezdecké gardy v Londýně pokousal kůň osedlaný členem královské gardy, k němuž se přišla vyfotit. Ačkoliv se vedle zvířete nacházela velká cedule s nápisem „pozor, koně mohou kopnout nebo kousnout“, neváhala se k němu přiblížit, napsal britský web Metro.

ČTĚTE TAKÉ: Intimní zpověď Kate. Mám těžké dny, kdy se cítím slabá a unavená. Promluvila i o konci léčby

Video na sociální síti X, které zveřejnil jeden ze svědků události, celý incident zachytilo. Zvíře si nejprve pózující ženu prohlédlo, poté se jí zahryzlo do pravé ruky a zacloumalo s ní. Turistka vykřikla a po vymanění se odběhla do davu, kde se následně složila do podřepu. Na místo poté dorazili policisté.

Skupina lidí ženu začala ovívat, jeden z přítomných jí zraněné místo namazal, dodal web Metro. Z videa je patrné, jak se i poté turisté ke koni přibližují a pořizují fotografie. Někteří se ho dokonce snažili pohladit.

Zvíře bylo neklidné už několik chvil před kousnutím a ohnalo se již po jiné ženě, napsal web Independent.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Radostná zpráva z Kensingtonského paláce. Princezna Kate se v neděli ukáže na veřejnosti

Tagy: