Kanibal z Mexika rozsekal svou ženu. Její mozek měl sníst v tacos, z lebky udělal popelník

Mačeta

Policisté v mexickém městě Puebla zadrželi muže, který je podezřelý z obzvlášť ohavné vraždy. Dvaatřicetiletý Alvaro údajně zabil svou ženu Mariu tak, že její tělo rozčtvrtil pomocí mačety, dláta a kladiva. Poté měl ještě sníst její mozek v tortille tacos a z její lebky si prý vytvořil popelník. Celý případ je podle webu Daily Mail o to tragičtější, že 38letá oběť byla matkou pěti dětí. Pár podle médií uctíval Svatou Smrt.

Mexická policie zadržela podezřelého 2. července v Mariině domě v Pueble, uvedl web Daily Mail. Hned poté Alvaro putoval do vazby. Kriminalisté ho totiž viní z obzvlášť odporné vraždy. Dvaatřicetiletý muž měl 29. června pod vlivem drog zabít svou manželku. Poté prý tělo oběti rozčtvrtil a jednotlivé kusy uložil do plastových pytlů. Část z nich údajně hodil do nedaleké rokle a zbytek si ponechal.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesmyslná brutalita: Vít vraždil nožem i kladivem. Vím, že skončím v pekle, připouští dnes

Podle blízkých rodinných příslušníků oběti, která byla matkou pěti dcer ve věku 12 až 23 let, se Alvaro přiznal, že snědl část mozku své ženy v placce tacos a kus rozbité lebky využil jako popelník, píše o tom web The Mirror. O dva dny později se měl k hrůznému činu přiznat, když volal jedné ze svých nevlastních dcer, informoval Daily Mail.

„Řekl jí, aby si přišla pro maminku, protože ji zabil a dal do pytlů,“ uvedla zdrcená matka oběti. Podle ní její dceru rozsekal mačetou, dlátem a kladivem. „Volala jsem mu s pláčem a ptala jsem se, proč jí to udělal. On se přiznal a řekl mi, že prý netrpěla,“ dodala.

Maria se za Alvara provdala před necelým rokem. S párem žily i dvě nejmladší dcery oběti. Ženina matka uvedla, že Alvaro obě děti sexuálně obtěžoval. „Špehoval je, když se sprchovaly. Moje dcera ho milovala, a tak vždy stála na jeho straně,“ sdělila.

Podle pozůstalých oběti byl Alvaro závislý na alkoholu a drogách, násilné sklony vůči své manželce choval prý dlouhodobě. Podezřelý během výslechu sdělil, že mu vykonání zločinu přikázali samotný ďábel a Santa Muerte (ve španělštině Naše paní Svatá Smrt), kterou prý s manželkou oba uctívali. Policie skutečně našla v domě černý oltář.

Tagy: