Bývalá Miss Šebestová měla těžkou nehodu. Zasahovaly dvě sanitky a vrtulník

Po srážce dvou osobních aut mezi slovenskými obcemi Malacky a Studienka skončili se zraněními čtyři lidé – odvážely je sanitky a vrtulník. Účastnicí nehody byla jako spolujezdkyně také bývalá Miss Slovensko Magdaléna Šebestová. Podle informací webu Nový Čas je v pořádku.

Miss Slovenska z roku 2006 Magdaléna Šebestová zveřejňovala během celého víkendu fotografie blahopřání ke Dni matek, ze sázení květin a pózování v plavkách z rodinné chalupy v Bílkových Humencích. Z nich se do Bratislavy jede přes Studienku. „V uvedeném úseku došlo ke srážce vozidel zn. KIA a Lexus, při které utrpěly celkem čtyři osoby lehká zranění,“ napsali bratislavští policisté na svém Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Neštěstí v bratislavském nočním klubu: Lidé se tam měli otrávit drogami, jeden člověk zemřel

V autě seděla Šebestová jako pasažérka, řídila její mladší sestra Jaroslava. „Magda mi teď volala, že jde na vyšetření. Nevím podrobnosti. Jen že měly nehodu a je v pořádku,“ popsal Novému Času bývalý partner, exfotbalista Ján Ďurica, který má s Miss dceru Ninu.

Mluvčí Vrtulníkové záchranné zdravotní služby Air Transport Europe Zuzana Hopjaková později pro TV JOJ upřesnila: „Letečtí záchranáři si vzali do péče 82letou ženu řidičku, která při srážce utrpěla vážný úraz hrudníku, dolní a horní končetiny a další povrchová poranění. Záchranáři jí na místě poskytli první pomoc, s těžkými poraněními byla při vědomí transportována do nemocnice Bory.“

Oba řidiči byli podrobeni dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu a skončila s negativními výsledky. Podle informací policie by měla být příčina dopravní nehody nedání přednosti v jízdě řidičem KIA, okolnosti nehody jsou však i nadále předmětem vyšetřování.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šikanuje mě. Slovenská ministryně si na kobereček pozvala herce známého i z českých filmů

Tagy:
zranění Lexus Slovensko autonehoda Facebook havárie Bratislava TV JOJ Miss Slovensko Magdaléna Šebestová Ján Ďurica