Píšu knihu, svěřila se Taťána G. Brzobohatá. Popsala, jak s manželem zvládají lockdown

Taťána G. Brzobohatá

Taťána Gregor Brzobohatá píše knihu

Modelka Taťána Gregor Brzobohatá má i přes pandemii koronaviru práce nad hlavu. Zaměstnává ji především její nadace věnující se seniorům. V pořadu SHOWTIME bývalá Miss World prozradila, že se poprvé v životě vydala i na spisovatelskou dráhu.

Nadace Krása pomoci se spojila s terapeutickou linkou Sluchátko, na kterou můžou zavolat senioři i jejich příbuzní třeba proto, že psychicky nezvládají současnou pandemii koronaviru. „Je to další pomoc z naší strany, jak prožívat lockdown, což je tíživá situace pro všechny. Samota a izolace je největší problém u starší generace a my jsme se touhle terapeutickou linkou rozhodli pomoct ten problém řešit,“ vysvětlila Gregor Brzobohatá.

Na linku můžou senioři volat anonymně, bezplatně a tímto způsobem zažehnat pocit osamělosti. Gregor Brzobohatá sama osobně zvládá lockdown dobře. Většinu času tráví doma s manželem, hudebníkem a hercem Ondřejem Brzobohatým. „My to doma máme velké, takže se nemusíme vůbec potkat, když už si lezeme na nervy. Ondra má svoje studio dole, já mám svoji pracovnu nahoře. Vždycky se sejdeme u jídla. Když cítím, že se něco chystá, že něco voní, tak slezu dolů a sdílíme to jídlo spolu a povídáme si, co je nového,“ řekla.

Knihu zatím četl jen manžel

Modelka chystá svoji vlastní knížku. „Nebudou to úplně memoáry, ale bude to částečně vzpomínková kniha, zároveň i motivačně inspirační. Ale určitě tam chci promítnout svůj osobní příběh a myslím, že hodně lidí to překvapí, kolik toho o mně neví,“ sdělila Gregor Brzobohatá.

To, co zatím napsala, četl její manžel Ondřej. „On je jediný, komu to dávám číst, a zatím mi to tak stačí. Uvidíme, co z toho vzejde, ale dalo mi to nový vítr do plachet a chuť do nových projektů. Já nejsem ten typ člověka, co by vydržel jen sedět a nic nedělat. Teď jsem se třeba vrátila i ke své velké lásce historii. Zrovna bylo výročí bitvy na Bílé hoře, a k tomu je spoustu četby a dokumentů, tak se v tom rochním, protože na to mám i paměť a mě to fakt strašně baví,“ dodala bývalá Miss World.

Tagy: