Módní férovka: Božská Schneiderová a švihák Bartoška. Zabodovala i Dara Rolins?

Bartoška vsadil na klasiku, Maxová na styl.

Módní férovka s Nikol

Na křest první knihy Terezy Maxové dorazila řada známých osobností. Na akci nechyběl například herec Jiří Bartoška či zpěvačka Dara Rolins. Na ně i další osobnosti jsme si v pořadu ShowTime posvítili a zhodnotili jejich outfity.

Tereza Maxová křtila svou první knihu v rodné zemi a symbolicky v proslulé kavárně naproti Národnímu divadlu s vyhlídkou na Pražský hrad. A jak se zdá, na takovou příležitost se všichni vhodně oblékli.

Tereza Maxová

Modelka a autorka knihy jde rozhodně příkladem. Zvolila model, ve kterém je vše, co má být – styl, elegance, ženskost a módní trend. „Takhle to má prostě vypadat. Líbí se mi kombinace černé se zlatým sakem, které jí sedí. Přijde mi, že v něm úplně září,“ zhodnotila módní expertka Nikola Marková.

Dara Rolins

Zpěvačka Dara Rolins zvolila sportovní eleganci. „Baví mě kombinace širokých kalhot a delšího saka. Rolák tomu přidal patřičnou eleganci, která se na takové akce hodí, ale nejsem si jistá barvami. Trochu mi tu něco chybí,“ podotkla Marková. Dara by se podle ní jakožto sexidol zkrátka mohla více odvázat.

Jitka Schneiderová

„Herečka Jitka Schneiderová se trefila přesně do mého vkusu. Je to sice klasika, ale za mě je to božské,“ podotkla expertka. Vypíchla především kombinaci kalhot s průhlednou halenkou s vázačkou. Schneiderová zvolila vkusný sexy model.

Jiří Bartoška

Herec Jiří Bartoška sice nejede v žádných trendech, zato spoléhá na klasiku, která zkrátka funguje. „Má to hezky barevně sladěné, tón v tónu, a je vidět, že se v módě vyzná. Šála tomu dodala šmrnc a takový outfit je vhodný i na další podobné akce, jako je křest knih,“ zhodnotila Nikola Marková.

Tagy: