Musím teď nosit tmavé brýle. Babiš prozradil podrobnosti ke své operaci

Andrej Babiš

Rozhovor s Andrejem Babišem

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš před týdnem podstoupil plánovanou operaci. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradil, že šlo o odstranění přebývající kůže na horních i dolních víčkách. Expremiér nyní musí nosit tmavé brýle. Rovněž potvrdil, že zákrok neměl nic společného s jeho březnovou hospitalizací v pražském IKEM, kde strávil týden.

„Zákrok jsem plánoval dlouho. Teď v opozici si dávám do pořádku tělo. Ze zdravotních důvodů jsem si nechal odstranit převislou kůži na horních a dolních víčkách. Hned potom mě pustili domů, ale musel jsem to vyležet. Ráno mi odstranili stehy, pořádně to bolelo,“ řekl Babiš.

Už tento týden by chtěl dorazit na schůzi Poslanecké sněmovny. „Musím teď nosit tmavé brýle a obklady, než se to zahojí,“ prozradil. Během rozhovoru rovněž komentoval svou nedávnou hospitalizaci v Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Tam někdejší premiér strávil týden kvůli krátké ztrátě vědomí a částečné neprůchodnosti střev.

Od lékařů má nyní nařízenou přísnou dietu. „Jím teď rohlíky, kašovitou stravu a vývary. Ještě půjdu na vyšetření, aby se zjistila příčina. Problém se ale už lékařům podařilo odstranit. Jsem rád, že jsem nemusel jít na velkou operaci. Cítím se teď skvěle. Doktoři mě dostali do skvělé formy,“ dodal. Poslanci se prý za poslední dobu podařilo zhubnout více než 10 kilo.

Tagy: