Nejdražší byt v celém Portugalsku. Co všechno obnáší Ronaldovo lisabonské sídlo?

Obnovené premiéře Cristiana Ronalda v Manchesteru United už nic nebrání, a to díky čerstvě podepsané smlouvě a úspěšně absolvované zdravotní prohlídce. Tu podstoupil v Lisabonu kvůli tomu, že v Portugalsku zůstal kvůli reprezentačnímu srazu. Při té příležitosti se na čas usadil v jednom ze dvou luxusních bytů, které v metropoli vlastní. Cena obydlí, které nabízí mimo jiné i wellness, se má pohybovat kolem 180 milionů liber.

Podle britského Daily Mailu dočasně Ronaldo přebývá ve vůbec nejdražším bytě v celém Portugalsku. Web PrimeTimeZone uvádí za něj měl zaplatit přes 7,59 milionu eur, tedy skoro 180 milionů korun. Sídlo o rozloze 300 metrů čtverečních se nachází v centru Lisabonu na ulici Avenida da Liberdade. Pětinásobný vítěz Zlatého míče nedaleko současného luxusního bytu trávil mládí, když už hrál za místní klub Sporting.

Součástí nadstandardního bydlení je bazén na střeše s výhledem na velkou část města, posilovna, tři obrovské ložnice nebo i malé wellness.

Za Ronaldem do Lisabonu přiletěla i přítelkyně Georgina Rodriguézová s dětmi, která se ale následně vrátila do Turína, kde Ronaldo už definitivně skončil. Klub Juventus v úterý oznámil, že svoji největší hvězdu prodal do Manchesteru United za 15 milionů eur (383 milionů korun). Dalších osm milionů eur může za 36letého fotbalistu obdržet na různých bonusech. Manchester posléze potvrdil, že akvizice podepsala smlouvu na dva roky s opcí na jednu další sezonu

Za Red Devils by si měl znovu po 12 letech Ronaldo zahrát po reprezentační pauze proti Newcastlu doma na Old Trafford. Mezi roky 2003 až 2009 se v Manchesteru United stal ikonou, vyhrál Premier League, dovedl tým k titulu v Lize mistrů. Po svém návratu by se měl podle stanice Sky Sports stát nejlépe placeným hráčem celé anglické soutěže s týdenní gáží 480 000 liber, tedy přes 14 milionů korun.

I proto si může dovolit kupovat tak drahé byty, kterých v Portugalsku vlastní několik. Nedávno Ronaldo prodal jednu nemovitost v hodnotě 2 milionů eur svému parťákovi z reprezentace a exkolegovi z Realu Madrid Pepemu.

Tagy: