OBRAZEM: Podpora manželů i palce dolů. Podívejte se, jak to vypadalo v zákulisí superdebaty

Přátelské pozdravy, partneři v hledišti a napínavé hlasování. Jak to vypadalo v zákulisí středeční superdebaty, v níž se na CNN Prima NEWS střetla Danuše Nerudová s Petrem Pavlem? Podívejte se na video a fotografie v galerii. Atmosféru tvořili i diváci ve studiu – ať už skandováním, nebo rozladěnými reakcemi.

Kamery ve studiu rozsvítily svá červená světla ve 20:15, hlavní hosté ale kvůli finálním přípravám dorazili se zhruba 45minutovým předstihem. A když pak vstupovali do studia, už je netrpělivě vyhlíželi natěšení diváci.

Do hlediště usedlo 135 diváků – 135 podporovatelů jednotlivých prezidentských kandidátů. A bouřlivě se skandovalo. I v průběhu celé superdebaty dávali fanoušci najevo jak nadšení a názorovou shodu, tak rozladění a nesouhlas.

„Nevím, jaký má pocit Petr Pavel nebo Danuše Nerudová, ale myslím si, že jim právě diváci, kteří jsou specialitou našich superdebat, hodně pomohli,“ poznamenal Petr Suchoň, který diskuzi moderoval spolu s Terezií Tománkovou.

„Myslím, že to bylo korektní, i když to bylo soutěživé. Diváci se u toho bavili a možná si i udělali obrázek,“ zhodnotil superdebatu Petr Pavel. „Mně se ta diskuse velmi líbila, já jsem si to velmi užívala,“ doplnila jeho protivnice Danuše Nerudová.

Podle 70 % hlasujících diváků u televizních obrazovek měl převahu Pavel, vystoupení Nerudové pak oslovilo 30 % z nich. Celou superdebatu si můžete pustit na webu CNNPrima.cz.

A kdo v duelu více přesvědčil podle odborníků? Podívejte se na video v začátku článku.

Tagy: