Už chápete, proč nejel na světový šampionát? Pastrňákova máma pokárala fanoušky

David Pastrňák a jeho přítelkyně Rebecca se zřejmě zasnoubili.

Narození dcery Freyi Ivy hrdému otci Davidu Pastrňákovi zpětně přináší českým fanouškům vysvětlení, proč se autor 113 kanadských bodů v letošní základní části NHL nechtěl zúčastnit hokejového mistrovství světa, které národní tým odehrál převážně v lotyšské Rize a někteří mu to i vyčítali. To připomněla v reakci pro CNN Prima NEWS na radostnou událost i „Pastova“ maminka a novopečená babička Marcela.

„Možná spousta fanoušků teď zjistila pravý důvod jeho neúčasti a doufám, že pochopili, že tohle bylo vždy na prvním místě,“ ukončila Marcela spekulace o tom, proč její syn odmítl jet do Rigy. „Sami jste si všimli, že vždycky, když může, tak reprezentuje, a myslím si, že reprezentaci nikdy neodmítá. Pokud by byla jiná situace, tak by stoprocentne jel,“ dodala.

Novopečená babička Marcela věděla radostnou novinu o něco dříve než veřejnost. A teď doufá, že bude své snaše schopná pomoct a poradit, i když uznává, že v konečném důsledku je vše na mamince. „Každá máma si to vždycky nějak nastaví podle sebe,“ říká.

ČTĚTE TAKÉ: Ať žije „princezna Pastička“! K narození dcery Pastrňákovi gratulovala Absolonová i Háma

Hrdý táta mezitím dostává na sociálních sítích blahopřání a pozitivní vzkazy od hokejových kamarádů i fanoušků.

Gratulace z celého světa

„Smysl života, ať jste všichni zdraví,“ komentoval „Pastovo“ instagramové oznámení o narození dítěte bývalý hokejista Radek Duda. Dřívější hráč Bostonu Vladimír Sobotka Pastrňákovi vzkázal: „Gratulace, Pasto. Užívej.“ K milým vzkazům se přidalo mnoho gratulantů nejen ze sportovního prostředí.

Hokejista narození malé Freyi Ivy oznámil ve čtvrtek na svém Instagramu. S partnerkou, švédskou modelkou Rebeccou Rohlssonovou jsou spolu od roku 2018. Před dvěma lety je však potkala velká tragédie, a to ztráta jejich šestidenního syna Vigga. David Pastrňák nyní věří, že díky Viggovi mají v nebi strážného anděle. V prosincovém rozhovoru pro The Athletic uvedl, že se ztrátou mu pomohl se vyrovnat především hokej.

Tagy:
Instagram hokejista David Pastrňák hokej Boston Bruins Mistrovství světa v ledním hokeji Radek Duda