Princ Harry čeká na královu omluvu. Chce ji slyšet ještě před korunovací, tvrdí britské zdroje

Podle zdrojů z britské královské rodiny čeká princ Harry na omluvu od svého otce Karla III. a bratra Williama, píše deník The Times. Údajně ji chce slyšet ještě předtím, než se zaváže k účasti na jarní korunovaci.

Atmosféra mezi princem Harrym a ostatními členy královské rodiny je i nadála napjatá. Stále tak není jasné, zda se Harry s manželkou Meghan účastní květnové korunovace Karla III.

ČTĚTE TAKÉ: I přes zákaz plácla Williama po zadku. Rebelující princezna Catherine pobavila Británii

Podle webu Independent se k tomu princ odmítl zavázat, dokud nebudou otec a bratr „ochotni si sednout a promluvit si“ na téma jeho výroků o královské rodině.

Harry na začátku tohoto roku, ještě před vydáním svých pamětí Spare, řekl, že „míč je na její straně“ a pro usmíření „jsou vždy dveře otevřené“.

Zdroje The Times tvrdí, že si od Karla III. a Williama přeje omluvu.

Harry a Meghan obvinili Buckinghamský palác z úmyslného „vypouštění negativní zprávy“, aby „odvedl pozornost médií od problémů dalších členů královské rodiny“, píše web Independent.

Pokud by na korunovaci byla pozvaná i Meghan, podle královského experta může využít „perfektní výmluvy“, aby nedorazila, píše web Express – narozeniny syna Archieho, které shodou okolností připadají na stejný den.

„Klidně se může stát, že Meghan zůstane v pozadí a užije si oslavy se svým synem,“ pokračoval nejmenovaný zdroj. Ten se domnívá, že by to vztahům v rodině mohlo prospět.

Tagy: