Dcera legendy Formule 1 Gina Schumacherová se v létě vdává. Bude přítomen i její otec?

Rodinu Michaela Schumachera čeká po dlouhé době radostná událost. V létě se bude vdávat dcera legendy Formule 1 Gina. Jejím vyvoleným je Iain Bethke, pár spolu tvoří už více než šest let, píše časopis Bunte.

Šestadvacetiletá Gina se s o rok starším Iainem potkala díky společné vášni – jízdě na koni. Zasnoubili se loni v létě.

ČTĚTE TAKÉ: Vrátí se někdy Schumacher zpět? Pouští mu formule, projel se i ve řvoucím sporťáku, píše Bild

Iain, syn manažera a učitelky němčiny, má dvě sestry a bratra a pochází z Berwangenu v Bádensku-Württembersku. Za svou pravou láskou se během jejich vztahu nejprve přestěhoval do Švýcarska, kde Schumacherovi vlastní usedlost, a později do USA, kde má rodina jeho vyvolené v Texasu westernový ranč. Gina v Americe pravidelně soutěží v reiningu (disciplína westernového stylu ježdění na koni).

Svatba se má konat na Mallorce v Andratxi, kde Schumacherovi vlastní luxusní rezidenci, píše časopis Bunte. Michaelova manželka Corinna ji pořídila za 30 milionů eur (přes 773 milionů korun). Nemovitost má heliport, výhled na moře, hlavní budovu a několik vedlejších budov.

Předtím patřila miliardáři Florentinu Pérezovi, prezidentovi fotbalového klubu Real Madrid. Podle švýcarských médií je to doslova „bunkr“, který své obyvatele chrání před zraky zvědavců.

Je zatím velkou neznámou, zda se svatby zúčastní sám Michael Schumacher, který ve středu oslavil 55. narozeniny, píše deník Bild. Spekuluje, že vzhledem k tomu, jak je usedlost chráněná, nehrozilo by narušení soukromí a jeho přeprava by byla také bez komplikací vzhledem k heliportu.

Michael Schumacher se vážně zranil 29. prosince 2013 během lyžování ve Francii. Při pádu v neupravené části sjezdovky narazil hlavou do kamene a navzdory tomu, že měl helmu, utrpěl těžké poranění mozku. V nemocnici v Grenoblu bojoval bývalý jezdec F1 o život a dlouhou dobu byl v umělém spánku.

V roce 2014 byl převezen z Francie do domácího ošetřování ve Švýcarsku. Na veřejnosti se od nehody neobjevil, rodina jeho soukromí střeží a o jeho zdravotním stavu neinformuje.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Od nehody Michaela Schumachera uplynulo deset let

Tagy:
Formule 1 svatba Michael Schumacher zásnuby Bádensko-Württembersko Gina Schumacherová Ian Bethke