Patrasové hrozí tvrdý trest. Za bouračku v opilosti může jít na několik let do vězení

Dagmar Patrasová

Dagmar Patrasové hrozí až tři roky vězení

Podle státního zastupitelství hrozí herečce Dagmar Patrasové až tři roky vězení. Na jaře totiž nezvládla jízdu svým vozem uprostřed Prahy a nabourala. Nešlo přitom o první kauzu, kdy usedla za volant pod vlivem. Herečka se k možné výši trestu nevyjádřila.

„Bylo zahájeno trestní stíhání jedné fyzické osoby pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Ve věci tedy nadále probíhá přípravné řízení, a to ve fázi označované jako vyšetřování,“ sdělil mluvčí Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 10 Aleš Cimbala.

Sama Patrasová se k věci nevyjádřila, neodpověděla ani na dotaz redakce ShowTime.

Podle dřívějšího vyjádření Patrasové ale nehodu způsobila technická závada na motoru. „Bylo opravdu štěstí, že jsem jela po klidné ulici kousek od domova a jela jsem opravdu pomalu, jinak následky určitě mohly být horší,“ uvedla pro web Život v Česku Patrasová.

Její auto je zatím stále v servisu. „Auto se při jízdě začalo chovat zvláštně, a když jsem chtěla zatočit domů, už to vůbec nešlo a stalo se, co se stalo,“ popsala tehdy česká herečka.

Nejde přitom o její první problém za volantem. Už v roce 2018 bourala, a to také na Vinohradech. Tehdy nabourala jiné auto, policie jí naměřila dvě a půl promile, na rok a půl jí odebrala řidičák a musela zaplatit pokutu 150 tisíc.

Tagy: