Další výbušná kniha na obzoru? Vydá ji Meghan, na srdci toho má hodně, říká expertka

Meghan Markleová, žena britského prince Harryho, se zřejmě chystá napsat autobiografii. V ní by se mohla zaměřit zejména na čtyři členy královské rodiny. Informoval o tom web Express s odkazem na předpověď královské expertky Lynn Carrattové.

Vévodkyně ze Sussexu by se ve svých memoárech mohla zabývat obviněními, jež proti ní byla vznesena, včetně toho, že spolupracovala s autorem Omidem Scobiem, který před nedávnem vydal kontroverzní knihu Endgame, napsal web The News International. Konkrétně by se Meghan podle webu Express mohla zaměřit na čtyři členy královské rodiny.

Ta se ještě stále vzpamatovává z publikace knihy Náhradník (v originále Spare), kterou napsal princ Harry. Obsahuje řadu odhalení o členech královské rodiny. Fakt, že by další knihu mohla vydat i Meghan, zřejmě vyvolává v britské královské rodině paniku.

ČTĚTE TAKÉ: Clinton si potrpí na mladé holky, uvádí spisy v kauze Epstein. Soud je odtajnil

Manželka prince Harryho již napsala knihu pro děti The Bench, která vyšla v červnu 2021 a pojednává o vztahu mezi otcem a synem. Inspiraci našla Markleová u svého manžela Harryho a syna Archieho.

Zvěsti o nové biografii podněcuje fakt, že manželé s nakladatelstvím Penguin Random House údajně uzavřeli smlouvu na čtyři knihy. Dvě již byly uvedeny na trh. Třetí má být kniha zaměřená na zdravý životní styl, na které údajně dvojice pracuje společně. Zbývá tedy prostor pro ještě jednu publikaci, o níž se předpokládá, že bude věnována vzpomínkám bývalé herečky.

„Meghan má na srdci hodně věcí, ke kterým se bude chtít vyjádřit,“ řekla v rozhovoru pro deník Mirror Lynn Carrattová ze společnosti Press Box PR.

„Bude chtít mluvit o svém manželství s Harrym, o vztahu s králem Karlem, Camillou, Kate a Williamem. Jsem si jistá, že fanoušci by chtěli, aby přiblížila i vztah s otcem Thomasem. Jenže ona ohledně této stránky svého života není příliš sdílná,“ doplnila Carrattová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Piers Morgan odhalil jména „královských rasistů“. Britové mají právo je znát, řekl

Tagy: