Detaily pohřbu s Trumpovou: Jeden z nejbližších přátel Ivany nepřijede. Dorazí exprezident?

Módní návrhář Osmany Laffita si byl se zesnulou Ivanou Trumpovou velmi blízký.

Detaily pohřbu Trumpové

New York se připravuje na pohřeb Ivany Trumpové, který se uskuteční 20. července. Rodačka ze Zlína a exmanželka bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa zemřela na následky zranění po pádu ze schodů ve svém domě. Bylo jí 73 let.

Půl druhé odpoledne, kostel svatého Vincenta na newyorském Manhattanu. Právě tam se uskuteční poslední rozloučení se zesnulou Ivanou Trumpovou. Chybět však bude jeden z jejích nejbližších přátel.

„Jako Kubánec potřebuji vízum, abych se do Spojených států dostal. Bohužel je nereálné, abych ho získal včas. Mrzí mě to. Bude mě to hodně, hodně bolet. Přesto na ni budu vzpomínat, budu s nimi,“ svěřil se CNN Prima NEWS uznávaný módní návrhář a blízký přítel Trumpové Osmany Laffita.

Obřad zařizuje dcera Ivanka. Trumpovi na něj pozvali pouze rodinu a nejbližší přátele. Na parte je výslovně uvedeno, že je určeno jen příjemci a je nepřenosné. „Dokonce se tam nejspíše objeví i bývalý prezident, měli dobré vztahy,“ dodal Laffita. Na Ivanu Trumpovou vzpomínají i v jejím rodném Zlíně.

Vedení radnice zřídilo v přízemí budovy pietní místo. Svůj podpis sem mohou lidé připojit až do středy. „S mojí první ženou chodila do třídy i na gymnázium. Byla to úžasná bytost. Dělala čest nejenom Zlínu, ale celé České republice,“ doplnil bývalý soused Trumpové Jiří Ondra.

Tagy: