Rodina tajně pochovala Victorii Velvet. Uložili ji do hrobu hned vedle milovaného tatínka

Victoria Velvet si před smrtí zařídila živobytí v Česku.

Pohřeb Victorie Velvet

Rakev s ostatky zavražděné zpěvačky Victorie Velvet uložili pozůstalí do rodinného hrobu v Praze. Hudebnice, kterou měl v Turecku zabít její manžel David Thomas Blyth, byla pochována ve středu za přítomnosti jen těch nejbližších. Informoval o tom deník Blesk.

Ve středu 26. června se rodina a nejbližší přátelé rozloučili s oblíbenou zpěvačkou Victorií Velvet, která zemřela ve věku pouhých 40 let. Pozůstalí vzdali poslední hold hudebnici v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze, kde od 11. hodin proběhla zádušní mše.

ČTĚTE TAKÉ: Victoria Velvet projela s manželem celý svět. Proč se málem nevzali a co značil její prsten?

Dojemného smutečního obřadu, na který se dostali jen pozvaní hosté, na což dohlížela ochranka, se účastnili mimo jiné zpěvačka Kate Matl, herečka Lucie Černíková či turecký velvyslanec v Praze Egemen Bagis.

K TÉMATU: Detaily kolem smrti Victorie Velvet. Chtěla před manželem utéct do Česka, tvrdí kamarádka

Odpočívá vedle tatínka

Po zádušní mši v kostele, která trvala téměř hodinu a půl, se zdrcení příbuzní přesunuli na Olšanské hřbitovy, aby ji pochovali, napsal deník Blesk.

Společně s bílou rakví se zlatým zdobením byly na pražský hřbitov přepraveny také pugéty květin a kondolenční věnce.

Truchlící příbuzní uložili rakev s ostatky zpěvačky do rodinného hrobu. Před necelými dvěma lety zde Victoria Velvet s rodinou pohřbívala otce Jiřího Georgeho Ficka. Hudebnice tak bude odpočívat vedle svého milovaného tatínka.

Zpěvačka Victoria Velvet zemřela 11. června poté, co se vyostřila hádka s jejím manželem v Turecku, kde dvojice společně s dětmi žila. Podle tureckých médií jeden ze synů vypověděl, že situaci vyprovokovaly zprávy v telefonu. David Thomas Blyth během hádky údajně sáhl po zbrani a Victorii zastřelil, načež ukončil i svůj vlastní život.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Krampolovi už v nemocnici hrabalo, prozradila jeho kamarádka. Přestěhoval se do nového bytu

Tagy: