Russell Crowe exkluzivně: Je to tu úžasné. Karlovy Vary hvězdného herce zcela uchvátily

Hollywoodská hvězda Russell Crowe ovládnul se svou partnerkou červený koberec.

57. ročník filmového festivalu v Karlových Varech odstartoval

Australský herec a hudebník Russell Crowe si svůj pobyt v Karlových Varech během festivalu náramně užívá. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS 59letý představitel Gladiátora exkluzivně popsal, co ho na lázeňském městě uchvátilo nejvíce.

„Ve čtvrtek večer a den předtím, kdy tu ještě nebyly davy lidí, jsme měli spoustu času si to tu projít a prohlédnout. Bylo to skvělé,“ přiznal oscarový herec, který do Karlových Varů přicestoval poprvé.

„Neměl jsem tušení, co od města čekat, ale je to tu úžasné. Ta architektura a historie, naprosto úchvatné,“ uvedl umělec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Russell Crowe je fajn týpek, ocenil Jákl hereckou hvězdu. Věnoval mu speciální český dárek

Ve skvělé náladě dorazil také na páteční slavnostní zahájení 57. ročníku mezinárodního filmového festivalu. Ještě než vešel do hotelu Thermal, kde se ceremoniál uskutečnil, rozdával fanouškům podpisy a s některými se i vyfotil.

„Byl zřejmě tou největší hvězdou, která se po červeném koberci společně se svou partnerkou prošla. Vypadal velice sympaticky a uvolněně, rozdával podpisy svým fanouškům a také se s nimi fotil,“ popsala přímo z místa reportérka CNN Prima NEWS Alex Hrdinová.

Během ceremoniálu pak z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky převzal Křišťálový globus za přínos světové kinematografii.

Celý rozhovor s Russellem Crowem a další podrobnosti o festivalu přinese sobotní Showtime.

Tagy: