Svět Deppa zatracoval, Bartoška ho vzal do Varů. Heardová chtěla kus Johnnyho slávy, říká

Jiří Bartoška a Johnny Depp na loňském Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech

Bartoška k Deppovu soudu

Z vítězství Johnnyho Deppa v soudním sporu s exmanželkou Amber Heardovou se radují fanoušci po celém světě. Podporu mu vyjadřují také jeho herečtí kolegové, ale i ostatní z branže. Výjimkou nejsou zástupci z České republiky. Například herec a ředitel filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška.

Zatímco ve světě Johnnyho Deppa během procesu s exmanželkou Amber Heardovou prakticky odepsali, Jiří Bartoška neváhal a hollywoodskou star pozval na festival do Karlových Varů. Jak se říká: Ctil presumpci neviny.

„My jsme ho pozvali v době, kdy nebyl odsouzen, teprve ho čekal soud, a jak se ukázalo, ta paní se chtěla přihrát na slávě Johnnyho Deppa. Udělala prohlášení, které udělala, a v době MeToo se čekalo, že bude věřeno jí a ne argumentům, které Johnny předložil před soudem,“ uvedl Bartoška pro CNN Prima NEWS s tím, že je rád, jak soudní spor dopadl.

Johnny Depp loni s radostí pozvání přijal. Ve Varech rozdával úsměvy a vypadal, že si festival užívá, podle Bartošky byl ale z obvinění bývalé ženy a dění kolem zlomený.

„Přijel unavený člověk. Unavený z toho, že co se kolem něj děje, že ho ty věci semlely. Já mám pocit, že pro něho to byla velká satisfakce, že byl pozván do Karlových Varů, že mu udělalo dobře, že není tak úplně na první dobrou zatracený,“ doplnil Bartoška.

Možná právě proto, že v těžkých časech Češi nabídli herci útočiště, mohl by se Depp do Česka brzy vrátit. Už při odjezdu tvrdil, že by chtěl z Česka vidět víc, a tak se vrátit jednoduše musí.

Tagy: