Skládací superstar mezi mobily

Vypadá skvěle, vejde se kamkoli a je přímo nabušený zajímavými funkcemi. Čtvrtá generace skládacího telefonu s ohebným displejem Samsung Galaxy Z Flip4 představuje to nejlepší ve své kategorii, a navíc je vůbec prvním skládacím telefonem na světě, který je zcela voděodolný.

Galaxy Z Flip4 byl stvořen pro dokonalou výdrž, a to zvenku i zevnitř. Výsledkem je dosud nejodolnější skládací zařízení, navíc vybavené exkluzivním sklem Corning Gorilla Glass Victus+. Pant je chráněn naším vůbec nejtvrdším hliníkovým rámečkem Armor Aluminum. To vše činí z Galaxy Z Flip4 telefon, který vydrží prakticky vše.

Fotografujte a natáčejte v noci jako přes den

Milovníci fotografování uvítají režim Nightography u zadního fotoaparátu, který dokáže zachytit i ty nejmenší detaily i za zhoršených světelných podmínek. A nemusí jít pouze o fotografie, vylepšený noční režim umožnuje pořizovat i dokonalá noční videa. I scény s rychlejším pohybem pak budou díky vylepšené optické a video stabilizaci maximálně plynulá.

Pokročilé zpracování umožňuje funkci Super Night Solution minimalizovat šum v jednotlivých nahrávkách.

Bojíte se, že při fotografování neudržíte telefon v klidu? Výhodou Galaxy Z Flip4 je jeho stabilita při otevření v úhlu 90 stupňů. Samsung proto vyvinul nástroj FlexCam, který umožňuje fotografovat a natáčet bez nutnosti využívání rukou. Telefon zkrátka položíte na pevnou a rovnou podložku, nastavíte samospoušť a můžete fotografovat nebo natáčet, aniž byste potřebovali speciální stojánek či držák.

Selfie fotografie navíc můžete pořizovat zadním fotoaparátem, aniž byste museli telefon otevírat, přičemž přední displej vám nabídne náhled v reálném čase. Z dálky tak můžete zkontrolovat vzhled snímku v plné velikosti nebo si klepnutím zobrazit původní poměr stran, abyste měli jistotu, že jsou v záběru opravdu všichni.

Porada? Otevřete telefon a připojte se k videohovoru

Otevřený telefon funguje i jako skvělý prostředek pro videohovory a videokonference. Využijte aplikaci Google Meet a nemusíte se shánět po držáku na klasický neskládací telefon, Galaxy Z Flip4 zkrátka jen otevřete a položíte na stůl, a videohovor může začít. Nemusíte se přitom bát, že by se vám telefon kvůli energeticky náročnému videohovoru brzy vybil. Vylepšený 4nm procesor u Galaxy Z Flip4 pracuje s výdrží 3 700 mAh baterie. Pokud byste přeci jenom zapomněli na nabíjení, telefon rychle dobijete přes kabel při superrychlém nabíjení nebo i bezdrátově s funkcí Fast Wireless Charging.

Nechce se vám pokaždé telefon otvírat a používat celou plochu displeje. Na přizpůsobitelném 1,9” vnějším displeji se před vámi rozestírá další plátno, na kterém se můžete vyjádřit. Můžete jej přizpůsobit na míru všem svým požadavkům použitím videí, fotek či AR emotikonů a vytvořit si tak ciferník, který bude vycházet z vaší osobnosti. Poté jej budete moci snadno měnit v závislosti na náladě, počasí, nebo třeba oblečení.

A hlavní displej? Nikdy nebyl u skládacího telefonu tak tenký a zároveň neposkytoval tak krásný obraz. Plně otevřený Galaxy Z Flip4 představuje displej 6,7“ s lepší odolností vůči mechanickému poškození, který zůstává odolný i přes více než 200 000 složení.

Tagy:
Google Samsung Samsung Galaxy Galaxy Z Flip4 Samsung Galaxy Z Flip4 Samsung Galaxy Z skládací smartphone Gorilla Glass