Sledujte ŽIVĚ debatu mezi Ringo Čechem a Petrem Pavlem: Jak podle nich dopadnou volby?

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Volby do Poslanecké sněmovny se velmi rychle blíží. Hosté pořadu CNN Prima NEWS Co Čech, to politik! mají k politice velmi blízko. Komentují ji a byli, jsou nebo v ní ještě budou aktivní. Jedná se o hudebníka, textaře, baviče a malíře Františka Ringo Čecha a Petra Pavla, generála české armády ve výslužbě. Jejich debatu můžete od 18:00 sledovat i v tomto článku.

František Ringo Čech byl ve volbách do Poslanecké sněmovny v roce 2017 celorepublikovým lídrem a zároveň i vůdce kandidátky v Praze 9 za Stranu práv občanů Zemanovci. Strana ale ve volbách propadla. V roce 2015 získal umělec od prezidenta Miloše Zemana medaili Za zásluhy.

Petr Pavel působil jako náčelník generálního štábu a předseda vojenského výboru NATO. Stal se tak prvním zástupcem zemí bývalé Varšavské smlouvy, který získal nejvyšší vojenský post Severoatlantické aliance. Kolem jeho jména se často spekuluje o možné kandidatuře na prezidenta v roce 2023.

Tagy:
politik NATO Miloš Zeman CNN Prima NEWS volby Petr Pavel hudebník generál Praha volby 2021 František Ringo Čech Sledujte v TV Co Čech, to politik! Poslanecká sněmovna ČR Armáda České republiky Strana Práv Občanů