Sledujte Partii s Charanzovou, Zahradilem a Polčákem. Diskuse o volbách do EP

Místopředsedkyně Evropského parlamentu Dita Charanzová

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (23)

Je pozdější odchod do důchodu jedinou cestou, jak zaručit budoucím penzistům důstojné stáří? O tom budou debatovat hosté úvodní části nedělní Partie Terezie Tománkové – šéf lidovců a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka s místopředsedou Poslanecké sněmovny a prvním místopředsedou hnutí ANO Karlem Havlíčkem. Dále se můžete těšit na navazující velkou politickou diskuzi.

Vládní koalice schválila na konci dubna návrh zákona s reformou penzí, která kromě jiných opatření počítá s navyšováním důchodového věku nad 65 let. Předtím ale proběhla bouřlivá jednání mezi premiérem Petrem Fialou (ODS) a opozičními stranami.

ČTĚTE TAKÉ: Piráti jsou hrází proti konzervativcům a extremistům, říká Kolaja. Fandí nám i starší generace

Zatímco vláda tvrdila, že změna je nezbytná, opoziční poslanci ji označovali za „mrzačení důchodového systému“. O jednom z hlavních témat v Poslanecké sněmovně dorazí do studia CNN Prima NEWS diskutovat ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka a místopředseda Poslanecké sněmovny a první místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček.

Ve druhé části Partie přijde řada na velkou politickou diskuzi. Pozvání do ní přijali končící europoslanci – Dita Charanzová (nestr.), Jan Zahradil z ODS a Stanislav Polčák ze STAN.

Partii Terezie Tománkové můžete sledovat 9. června od 11 hodin ve vysílání CNN Prima NEWS nebo prostřednictvím tohoto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Babišova neznalost je nebezpečná, má jasno Fiala. Zmínil jedinou cestu k míru na Ukrajině

Tagy: