Slováček se vrátil z dovolené s Dádou. Na Kanárech se válka na Ukrajině neřeší, říká

Felix Slováček po dovolené

Hudebník Felix Slováček se vrátil z dovolené se svou manželkou Dádou na Kanárských ostrovech a je jako v Jiříkově vidění. Až doma se totiž pořádně dozvídá, co se děje na Ukrajině. Zpráv bylo podle něj u moře poskrovnu.

„Bylo krásně. Já jsem tři roky nikde nebyl, tak jsem vzal Dádu a ještě bráchu,“ popsal hudebník. S manželkou byli přitom v minulosti na „ostří nože“. „Bylo to výborné. Dobré víno, dobré jídlo, slunce. Co víc potřebujete?“ pochvaloval si Slováček.

Když na dovolenou odlétali, válka na Ukrajině ještě nezačala. „Abych pravdu řekl, tam to v žádné televizi nebylo, nikoho to nezajímalo. To mě trochu mrzelo. Bylo to stejné, jako když jsem byl s Karlem Vlachem v roce 1968 na turné v Rusku. Tady byla okupace a pak jsme se vrátili. Přesně tak to bylo s touhle válkou,“ vysvětlil Slováček. „Já už jsem dost starý na to, abych nemusel mít strach, ale mám děti a o ty strach mám,“ dodal.

Slováček se po návratu z dovolené vrhá hned do práce – hraje na plesech a chystá s Ondřejem Provazníkem turné Zpátky si dám tenhle film s písněmi Karla Gotta.

Tagy: