Soutěžící v Prostřenu překvapí Láďa Hruška. Na natáčení má „legendární vzpomínku“

Láďa Hruška v Prostřeno

Prostřeno startuje

Co vznikne, když se spojí Prostřeno a Vychytávky Ládi Hrušky? Vychytané Prostřeno. Sledovat ho můžete na Primě už od pondělí 29. srpna každý všední den v 17:50.

Láďa Hruška, král kutilů, známý také jako propagátor pokrmů zhotovených z levných surovin se k účasti ve vychytaném Prostřenu dlouho přemlouvat nenechal.

„Musím říct, že mě to potěšilo, protože jsem letos neměl žádnou typickou dovolenou, že bych na týden někam odjel za hranice za sluníčkem,“ popsal s tím, že jako dovolenou pojal právě natáčení Prostřena. „Na dovolené se má hlavně jíst, pít, užívat si. A především tam má být pořádná zábava,“ doplnil.

V kuchyni mu prý nic nebouchlo, jen si připálil, jak sám s oblibou říká, „kůžičku“ na předloktí. „Konečně jsem si přismahl svoji kůžičku, takže na to legendární Prostřeno budu mít i legendární vzpomínku,“ doplnil moderátor pořadu Vychytávky Ládi Hrušky.

Vychytaný týdenní speciál oblíbeného pořadu Prostřeno! začíná na Primě už v pondělí. Prvním hostitelem bude právě moderátor Láďa Hruška. Sledovat ho můžete každý všední den v 17:50.

Tagy: