Pohled do zákulisí, rozhovory i postřehy z místa. Startuje speciální vysílání ke korunovaci

Korunovace nového britského krále Karla III. přitáhne 6. května pozornost celého světa. Televize CNN Prima NEWS divákům nabídne speciální vysílání už od 1. května. Přímo v Londýně budou atmosféru a veškeré dění zprostředkovávat naši reportéři. Speciálním sobotním vysíláním vás pak provede v den korunovace trojice moderátorů – Terezie Tománková, Markéta Fialová a Karel Voříšek.

Mimořádná událost si zasluhuje mimořádnou pozornost. Přípravami na korunovaci Karla III. žije celá Británie. A přípravami na pokrytí této události i celý náš zpravodajský tým. „Těším se moc, je to historická událost. Jsem vděčná, že můžu být u toho. Skoro nikdy nezávidím nikomu, ale našim kolegům, kteří budou přímo v Londýně, malinko ano,“ svěřila se Tománková.

ČTĚTE TAKÉ: Detaily Harryho účasti na korunovaci: Hned po obřadu do letadla, slavit bude v Kalifornii

Přímý přenos korunovace budou komentovat Markéta Fialová a Karel Voříšek. Ve studiu přivítají i hosty, kteří jsou odborníky na Británii a život královské rodiny. Zpravodajství redakce se ale zdaleka neomezí jen na samotný korunovační den.

„Byla by velká škoda zúžit to na jeden den, kdy je korunovace. Budeme se tomu věnovat celý týden a budeme mít tzv. královský týden – od 1. do 8. května,“ přiblížila moderátorka Markéta Fialová.

Přímo na místě budou o dění v Londýně už od pondělí 1. května informovat zkušení reportéři zahraniční redakce, kteří už zažili reportérský adrenalin například během velkolepého rozloučení s královnou Alžbětou II.

„Nejvíc se těším na atmosféru v ulicích Londýna, a nejen hlavního města, protože chceme cestovat i mimo, abychom se dozvěděli, jak lidé vnímají událost i mimo Londýn,“ podotkl reportér Patrik Kaizr.

Všechny detaily mimořádné události, pohledy do zákulisí, skrytá tajemství, stejně jako názory odborníků nebo běžných Britů a jejich vnímání královské rodiny – to vše vás čeká v našem královském týdnu na CNN Prima NEWS. Nenechte si ho ujít. Začínáme už v pondělí se svátečním Novým dnem.

Podívejte se na zajímavé dokumenty o britské královské rodině na prima+.

Tagy: