Startuje nový investiční pořad Krypta. První díl poradí zbraň proti inflaci – bitcoin

Moderátor Filip Kalčák v prvním díle pořadu Krypta

Premiérový díl KRYPTA 24. 3. 2022

Svět bitcoinu, kryptoměn a dalších moderních investic je pořádný Divoký západ. Cílem nového pořadu Krypta je proto s tímto abstraktním vesmírem seznámit diváky zábavnou a vizuálně atraktivní formou. V jednotlivých dílech člověk zjistí, jak bitcoin funguje, proč vůbec vznikl a v čem vyniká. Pořad Krypta můžete sledovat každý týden ve čtvrtek ve 14:40 na CNN Prima NEWS nebo na webu cnn.iprima.cz.

Začíná expedice do světa kryptoměn. Každý díl pořadu Krypta je věnován jednomu konkrétnímu tématu, mimoto přináší aktuální informace z prostředí digitálních mincí a nabízí rovněž rozhovor s vybraným hostem.

Premiérový díl Krypty se zabývá inflací a myšlenkou, že její účinky může člověk tlumit uvážlivým investováním. „Radši byste nechali ležet peníze v bance, anebo pod matrací? Je to vlastně jedno. Všichni ti Masarykové a Ámosové totiž neustále ztrácejí hodnotu,“ připomíná v první díle moderátor Filip Kalčák.

Pořad Krypta proto poradí, kam investovat a proč mohou být kryptoměny právě tou nejvhodnější obranou proti inflaci.

Představení pořadu Krypta v Novém dni:

Krypta je první audiovizuální pořad o kryptoměnách v Česku, se kterým přichází velké médium. Proč by nás vůbec měly kryptoměny zajímat? Bitcoin stál loni téměř 1,5 milionu korun, nakupují ho velké firmy, dá se s ním platit v čím dál více obchodech.

Kryptoměny jsou nevyhnutelnou budoucností finančního světa. Existují jich už tisíce, běžný uživatel se v nich ale nemá šanci zorientovat. Bitcoin se může do budoucna stát tradičním spořícím artiklem, nejčastěji se připodobňuje k digitálnímu zlatu.

Pořad Krypta sledujte každý čtvrtek ve 14:40 na CNN Prima NEWS nebo na webu cnn.iprima.cz, kde najdete odvysílané díly také ze záznamu.

Tagy: